Ion Iliescu (89 de ani) va rămâne în continuare sub atenta supraveghere a medicilor, la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții unității spitalicești, care au precizat că fostul președinte se simte mai bine.


"Starea de sănătate a domnului Ion Iliescu evoluează favorabil. Investigaţiile şi tratamentul vor fi continuate în condiţii de internare", au transmis reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Elias, potrivit Mediafax. Vineri seară (31 mai), Ion Iliescu a fost internat de urgență la Elias, pentru investigații, după ce s-a prezentat la spital cu febră. Ion Iliescu a lipsit la ceremonia de la Cotroceni, prilejuită de vizita Papei Francisc în România, eveniment unde a fost invitat alături de foştii preşedinţi Emil Constantinescu şi Traian Băsescu.

Ion Iliescu a avut în trecut probleme la inimă

La începutul lunii aprilie, fostul președinte a fost operat de ericardită lichidiană - tamponadă cardiacă, la spitalul CC. Iliescu din București. Ion Iliescu a mai fost operat la inimă, în 2007 la Paris, atunci când i-au fost montate stenturi.

„În cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), președintele Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat”, au declarat inițial reprezentanții Spitalului.

 

Citește și 

Ce pensii au foștii președinți. Câți bani încasează la bătrânețe Constantinescu, Băsescu şi Iliescu

Unde a dispărut Nina Iliescu? Soţia fostului preşedinte are o pensie foarte mare

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: