Care este starea răniților de la Spitalul Săpoca

Ultima actualizare:

    Răniții de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca sunt internați în stare gravă la Bucureștisursa foto: click.ro
Răniții de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca sunt internați în stare gravă la Bucureștisursa foto: click.ro

În urma atacului sângeros de la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, județul Buzău, au murit cinci persoane, iar alte opt sunt internate în stare gravă în București. Iată care este starea răniților de la spitalul Săpoca.

În timp ce unii dintre pacienți sunt conştienţi şi li se fac investigaţii suplimentare, alţii se află stare gravă, au fost operați sau urmează să fie supuşi unor intervenţii chirurgicale. Răniții au fost internați de urgență cu traumatisme cranio-cerebrale, hemoragii, contuzii și fracturi, după ce au fost atacați de un alt bolnav, Bogdan Lungu, de 38 de ani, care i-a lovit cu un stativ de perfuzii. Omul se internase pentru că avea mari probleme cu băutura, iar în momentul atacului el se afla în sevraj etilic, au declarat surse din cadrul unității spitalicești.

Starea răniților de la Spitalul Săpoca. Au fața și capul zdrobite

Pacienții răniți sunt personane în vârstă, de peste 60 de ani, care, în momentul atacului, nu au putut să se apere, fiind imobilizați la pat sau sedați. În urma loviturilor primite în cap și peste față, patru dintre ei au murit pe loc. Alți nouă răniți au fost aduși în Capitală: doi pacienți au fost internați la Spitalul Floreasca – dintre care unul a decedat astă noapte - doi pacienți au ajuns la Spitalul Sf. Pantelimon, trei pacienți au fost preluați de Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, iar alți doi pacienți sunt la Spitalul Universitar.

La Spitalul Sf. Pantelimon a fost adus un bărbat de 70 ani care de se află în comă profundă, prezintă hematoame intracraniene și fractură de mandibulă, potrivit digi24.ro.

La Spitalul Universitar a ajuns o pacientă în vârstă de 80 de ani cu traumatism cranio-cerebral care este în investigații suplimentare și care este supusă unei intervenții chirurgicale. Investigațiile imagistice arată că are fractură cu înfundate fronto-temporo-parietală stângă, hemoragie subarahnoidiană posttraumatică, hematom subdural fronto-temporo-parietal și fractură orbită stg. Echipa neurochirurgicală urma să intre în sala de operație pentru evacuarea hematomului subdural, pacientei urmând să-i fie monitorizate funcțiile vitale 24/24 de ore. Femeia are pur și simplu fața și capul zdrobite.

Starea răniților de la Spitalul Săpoca rămâne în continuare gravă și din cauza vârstei înaintate a acestora. Unii sunt deja supuși intervențiilor chirurgicale, alții se află în comă, cu multiple traumatisme craniene.  ț

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/video-cine-este-criminalul-de-la-spit...

https://www.click.ro/news/national/barbat-internat-la-spitalul-de-neurop...

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net