Care mai este starea miliardarului Ioan Niculae, grav bolnav de Covid și internat la spitalul Victor Babeș

Ultima actualizare:

    Ioan Niculae este printre cei mai bogați români iar pasiunea sa este sportul
Ioan Niculae este printre cei mai bogați români iar pasiunea sa este sportul

Miliardarul Ioan Niculae aflat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din București după ce s-a îmbolnăvit de Covid se simte mai bine și a fost mutat de la Terapie Intensivă într-un salon pentru pacienții aflați în recuperare. Niculae o are alături în salon pe soția sa și ea infectată cu virusul care a făcut ravagii.

Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați români și sotia lui au fost infectați cu noul coronavirus la începutul lunii noiembrie. In urmă cu câteva zile, surse medicale au anunțat că omul de afaceri se află la sectia ATI a spitalului Victor Babes și putea respira doar cu ajutorul aparatului pentru oxigen.

Ioan Niculae a ieșit de la Terapie Intensivă pe 30 noiembrie

Potrivit prosport.ro, Ioan Niculae a iesit de la terapie intesivă luni, 30 noiembrie și se simte mai bine. El a dat mai multe telefoane și a vorbit la telefon cu șefii clubului de fotbal Astra Giurgiu al cărui patron este și care traversează o situație grea în campionat. Niculae a vorbit cu responsabilii afacerilor sale dar și cu prieteni de familie. Tratatamentul impus la spital a dat rezultate, iar starea lui de sănătate s-a îmbunătățit.

Cum s-a îmbolnăvit Ioan Niculae

Surse din jurul omului de afaceri Ioan Niculae sunt convinse că acesta a luat virusul de la stadion. Conform presei sportive, la echipa de fotbal au fost la sfârșitul lui octombrie-începutul lui noiembrie un focar de coronavirus, iar 27 de jucători de la prima și a doua echipă au fost infectați. Directorul sportiv, Bogdan Mara și președintele clubului Dani Coman au contactat și ei virusul fiind testați pozitiv.

Cum s-a vindecat Ioan Niculae

Când s-a aflat că miliardarul Ioan Niculae este în stare gravă, Coman a recunoscut într-un interviu pentru presa din Argeș că omul de afaceri a fost ajutat de prietenul său Gigi Becali care i-a oferit medicamente aduse din Rusia. Mai mult, se avea în vedere eventualitatea ca Niculae să primească și tratament pe bază de plasmă. Nu se știe dacă a fost nevoie cert este că miliardarul Ioan Niculae și-a revenit.  

Citiți și

Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogaţi români, se luptă cu noul coronavirus. Este în stare critică

Miliardarul Ioan Niculae, dus cu duba la DIICOT

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net