Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan şi-a parcat sâmbătă maşina în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Floreasca, acolo unde trebuie să oprească ambulanţele. Gestul său l-a revoltat pe fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care şi-a eyprimat nemulţumirea prin intermediul unui text pe care l-a scris pe pagina personală de Facebook.


Ministrul Carmen Dan a mers sâmbătă la Spitalul Floreasca din Capitală pentru a vedea în ce stare sunt trei dintre jandarmii răniţi, între care şi o femeie jandarm bătută de protestatari la mitingul de vineri seară, 10 august. La sosire, şoferul său a parcat maşina în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe, acolo unde opresc ambulanţele. La puţin timp după această parcare neinspirată, au sosit două ambulanțe cu pacienți, iar una dintre ele nu a mai avut loc să parcheze lângă intrarea specială în spital, din cauta faptului că acel loc era ocupat de maşina ministrului Carmen Dan.

61979018.jpg

Carmen Dan şi-a parcat maşina în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe, blocând acceszl ambulanţelor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost revoltat de gestul făcut de ministru şi a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook, prin care şi-a exprimat indignarea. "Doamna Carmen Dan a mers şi dânsa la Floreasca. La spitalul de urgenţă unde ajung în fiecare zi oameni între viaţă şi moarte. Unde şi-a parcat BMW-ul doamna Carmen Dan? În locul ambulanţelor!!! Unde începe şi unde se termină nesimţirea acestei femei? Mai are oare vreo limită nesimţirea acestor oameni?”, a fost mesajul acestuia. Alături de text, fostul ministru a ataşat un videoclip în care se poate observa cum maşina lui Carmen Dan este parcată, fără vreo reţinere, lângă o ambulanţă, fix în dreptul Unităţii de Primiri Urgenţe. 

 

 
 
Loading...