Carmen Dan vrea să îl viziteze pe Dragnea în pușcărie: „Eu nu mă dezic!”

Ultima actualizare:

    Ministrul de Interne a declarat că îi va face o vizită lui Liviu Dragnea, în pușcărieFoto: Arhiva Click!
Ministrul de Interne a declarat că îi va face o vizită lui Liviu Dragnea, în pușcărieFoto: Arhiva Click!

Carmen Dan a declarat că sentința de condamnare la închisoare a lui Liviu Dragnea este un șoc pentru partid. Ministrul de Interne a precizat că este necesar ca formaţiunea să-şi regăsească echilibrul și să rămână unită.

„Sincer eu nu am crezut niciun moment că soluţia va fi cea care a fost, odată ce s-a întâmplat cred că toată lumea, cel puţin cei din PSD, au perceput acest lucru ca pe un şoc. Odată ce a trecut şocul, partidul, membrii acestui partid sunt cei care conştientizează în fiecare moment că este absolut necesar ca acest partid mare să-şi regăsească echilibrul. Eu nu, nu ştiu dacă se aştepta cineva la această soluţie. Ce am constatat de fiecare dată a fost faptul că aatunci când acest partid a trecut prin perioade de criză a avut şi capacitatea extraordinară de a se regrupa, de a acţiona ca un partid unit şi de a găsi acest echilibru de a rezista şi de a traversa această criză. S-a pierdut o bătălie, şi aici mă refer la rezultatul alegerilor europarlamentare, nu s-a pierdut războiul şi cred în unitatea acestui partid şi cred în puterea lui de a găsi echilibrul şi a merge mai departe”, a declarat Carmen Dan la Antena 3. 

Carmen Dan nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea de când acesta a fost închis

Ministrul de interne a mărturisit că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea, după ce acesta și-a primit sentința. Carmen Dan a declarat, însă, că vrea să îl viziteze.

„Nu am vorbit cu domnul preşedinte, este şi o perioadă specială, perioada de carantină, nu am avut posibilitatea şi nu s-a întâmplat să existe această solicitare, dânsul stabileşte cu cine poate discuta telefonic în această perioadă şi bineînţeles, din câte ştiu, în această perioadă l-au vizitat cei din familie şi evident avocatul. Bineînţeles că iau în calcul această posibilitate (de a-l vizita), eu nu sunt din categoria celor care se dezic, în ultima vreme am văzut, din păcate, chiar din partid care se dezic de ceea ce a fost înainte. Liviu Dragnea are un merit extraordinar, Liviu Dragnea a ţinut acest partid unit”, a mai spus ministrul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net