Carmen Daniela Dan (46 de ani), care a fost anunțată ministru al Afacerilor Interne, a fost prefect al județului Teleorman. Născută în Videle, Carmen Dan a fost secretar de școală în localitatea de baștină, apoi referent la o bancă din aceeași localitate. A absolvit cursurile Facultății de Drept, dar și-a luat licența într-o altă specializare, la vârsta de 30 de ani.


Poate cea mai mare surpriză a zilei de azi este nominalizarea doamnei Carmen Daniela Dan, o altă figură din județul Teleorman propulsată de Liviu Dragnea în politica mare. Actualul ministru al Internelor a absolvit Facultatea de Drept a Universității Ecologice București (nu spune în ce an), însă și-a susșinut licența la Academia de Poliției Alexandru Ioan Cuza, în iulie 2000, la vârsta de 30 de ani.

A lucrat ca referent bancar, consilier juridic în cadrul Consiliului Județean Teleorman și director executiv al Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor. Însă cea mai mare funcție pe care a deținut-o a fost cea de prefect al județului Teleorman, din 13 martie 2014.

Susține că a urmat nenumărate cursuri de perfecționare, însă nu le numește, la Academia de Studii Economice București – Institutul Național de Administrație; Institutul Național de Administrație – Centrul Regional de Formare Continuă București; Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – Agenția Națională a Funcționarilor Publici; Fondul Social European prin Programul Operațional „Dezvoltarea Capacității Administrative”; Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

 
 
Loading...