Carmen Iohannis, elegantă la prima apariție publică alături de președinte, în 2017

Ultima actualizare:

    Carmen și Klaus IohannisFoto: Arhiva Click!
Carmen și Klaus IohannisFoto: Arhiva Click!

Președintele Klaus Iohannis a ajuns, marți (24 ianuarie), la Strasbourg, unde efectuează o vizită oficială de două zile. După o lungă perioadă de absență, Prima Doamnă a României a reapărut lângă președinte.

Primei Doamne i-a fost simțită din plin lipsa. Aceasta nu a mai apărut în spațiul public de ceva vreme, dar iată că a reapărut la brațul președintelui. Carmen Iohannis a mers la reuniunea cu oficialii români de la Strasbourg cu președintele Klaus Iohannis. Carmen Iohannis a optat pentru o rochie neagră, până la genunchi, din catifea. 


    Carmen Iohannis a reapărut alături de preşedinteFoto: Administrația prezidențială
Carmen Iohannis a reapărut alături de preşedinteFoto: Administrația prezidențială

Din delegaţia care îl însoţeşte pe şeful statului în deplasarea externă fac parte consilierii prezidenţiali Simina Tănăsescu, Andrei Muraru, Bogdan Aurescu, purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi. 

Șeful statului a avut discuții cu secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, cu președintele Comisiei de la Veneția, Gianni Buquicchio, și cu președintele CEDO, Guido Raimondi.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, în dialogul cu interlocutorii săi mesajul principal al preşedintelui Iohannis va reitera angajamentul şi sprijinul ferm al României faţă de valorile şi standardele Consiliului Europei, cu precădere cele privind democraţia şi statul de drept. 

Miercuri, Klaus Iohannis va avea convorbiri cu președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Pedro Agramunt, va susține un discurs în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și va participa la un dejul de lucru oferit de Agramunt, potrivit Agerpres.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net