Profa de Engleză nu se dezminte nici anul acesta. Carmen Iohannis a fost prezentă la deschiderea anului școlar. A purtat o rochiță în culorile toamnei, scurtă. Este un obicei pentru soția președintelui ca la începutul anului școlar să poarte fuste scurte.


Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a participat, în această dimineață (11 septembrie), la deschiderea noului an şcolar la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din municipiul Sibiu, unde predă limba engleză şi este dirigintă la o clasă a XII-a, scrie news.ro.

Ca și în anii trecuți, Carmen Iohannis s-a îmbrăcat  asfel încât să își pună în evidență trupul adolescentin. O rochiță subțire în culorile toamnei, o jachetă bej, cu poșeta asortată.

carmen iohanis 2015.jpg

carmen iohannis 2015
În 2015, Carmen Iohannis a purtat un costum alb, iar fusta a fost până la genunchi

carmen iohannis 2016.jpg

carmen iohannis 2016
În 2016, Carmen Iohannis a ales o rochiță scurtă, în culori vesele, fără mâneci,

foto_silvana_armat_1.jpg

carmen iohannis 2017
FOTO: adevarul.ro

Ceremonia de deschidere a noului an şcolar a început la ora 9.00, soţia şefului statului ajungând cu câteva minute înainte. Ea a fost întâmpinată de elevii de la clasa la care este dirigintă şi şi-a făcut fotografii cu ei.

Carmen Iohannis a spus că i-a fost foarte dor de elevii săi, care sunt deosebiţi şi le-a transmis să fie încrezători în forţele lor.

”Începe un an foarte greu pentru ei. Suntem în clasa a XII-a, este un an cu multe provocări care sper să fie foarte interesante, iar rezultatele, la înălţimea aşteptărilor noastre. Sunt elevi deosebiţi şi sunt convinsă că vor avea rezultatele pe care şi le doresc. Le doresc să îşi depăşească limitele şi să dovedească din nou că sunt tot mai buni! Să fie încrezători în puterile lor”, a afirmat Carmen Iohannis, citată de news.ro.

Întrebată dacă va mai preda şi anul viitor şi dacă va lua clasa a IX-a, ca diriginte, ea a spus că nu va renunţa la ”iubirea vieţii” sale - şcoala.

 

 
 
Loading...