Preşedintele României Klaus Iohannis a călătorit alături de soția sa, Carmen Iohannis, în Marea Britanie, marţi, 3 decembrie, cuplul prezidențial fiind primit de Regina Elisabeta a II-a, în cadrul recepţiei oferite de suverană în onoarea şefilor de stat şi de guvern participanţi la Reuniunea NATO la Nivel Înalt.


Conform unui comunicat emis de Administraţia Prezidenţială, Klaus Iohannis participă marţi, începând cu ora 20, la „recepția oferită de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a în onoarea șefilor de stat și de guvern participanți la Reuniunea NATO”. Recepţia a fost organizată la Palatul Buckingham și a strâns laolaltă mai mulți lideri importanți de state, alături de soțiile lor.

Carmen Iohannis și Melania Trump au ales să o întâmpine diferit pe Regina Marii Britanii

Din primele imagini care au apărut de la evenimentul în cauză, au putut fi observate două cupluri prezidențiale ajungând la întrunire și anume președintele României Klaus Iohannis și Prima Doamnă Carmen Iohannis și Președintele SUA Donald Trump, însoțit, bineînțeles, de Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, care a fost până acum ocupată cu decorarea fastuoasă a Casei Albe

Aceștia au fost întâmpinați personal de Majestățile lor Regina Marii Britanii și Prințul Charles, fiul său, care i-au poftit ulterior pe invitați înăuntrul Palatului Buckingham. 

klaus-iohannis-carmen.jpg

Klaus și Carmen Iohannis, ajungând la dineul ținut de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham
Foto: Captură Digi 24

Cele două cupluri prezidențiale au fost fotografiate ulterior împreună, discutând. În privința ținutelor celor două prime doamne, acesta au optat ambele pentru un pardesiu lung, cu croi asemănător, prins în talie cu curea, în cazul Melaniei, și cordon, în cazul lui Carmen Iohannis. Singura difernță stridentă a fost reprezentată de culoarea aleasă pentru cele două obiecte vestimentare, Carmen optând pentru o culoare închisă, neutră, în timp ce Melania a atas privirile cu paltonul de un roșu aprins. 

carmen-melania2.jpg

Foto: Administrația Prezidențială

În momentul în care au renunțat la hainele de exterior, a fost vizibilă o nouă diferență vestimentară între cele două prime doamne. Carmen Iohannis a purtat o rochie elegantă, bleumarin, până la genunchi, accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc roz pudră, în timp ce Melania se pare că a ales să fie mai relaxată pentru dineul ținut de familia regală britanică, purtând un poncho lung de culoare crem, de sub care se putea observa un pulover de culoare siclam.

carmen-melania1.jpg

Cele două soții de președinte au optat pentru abordarea a două stiluri vestimentare diferite, la dineul dat în cinstea Reuniunii NATO
Foto: Administrația Prezidențială

Nu știm ce spun experții în etichetă despre ținuta potrivită cu care să te prezinți la un astfel de eveniment, însă s-a putut observa cu ochiul liber o diferență destul de mare între stilurile vestimentare pentru care au optat cele două soții de președinți. 

Loading...