Un bărbat şi-a găsit sfârşitul după ce a participat la un concurs de mâncat cârnaţi. Acestuia i s-a făcut rău în timpul competiţei din cadrul Festivalului Cârnaţilor de pleşcoi de la Berca, potrivit Realitatea TV.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, Anca Bratosin, oamenii legii au demarat o anchetă în localitatea Berca, după ce un bărbat de 60 de ani a murit în timp ce participa la festivalul de mâncat cârnaţi de Pleşcoi.

Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Se pare că bărbatul venise să ia parte la Festivalul Cârnaţilor , unde s-a înscris la unul dintre concursurile tradiţionale organizate în cadrul evenimentului, "Fomilă Pleşcoi". Câştigătorul competiţiei era desemnat participantul care reuşea să mănânce cel mai repede un anumit număr de cârnaţi.


După ce s-a dat startul concursului, bărbatul şi-a umplut gura cu cârnaţi, apoi brusc i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit la pământ.

Organizatorii au încercat să îi acorde primul ajutor în timp ce o salvare era chemată la locul incidentului.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului. Aceştia au putut doar să constate decesul.


 
 
Loading...