Un episod care se putea sfârşi tragic a avut, totuşi, un final inedit şi fericit! Maria şi Constantin au devenit un cuplu cu acte-n regulă după ce au spus „da” chiar în salonul de la Terapie Intensivă unde femeia este internată!


Constantin Anghel (41 de ani) şi Maria Guţă (51), din Târgu Jiu, s-au căsătorit, ieri, în faţa Ofiţerului Stării Civile. Cununia civilă a avut loc într-un salon de la Terapie Intensivă din cadrul Secţiei de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Căsătoria era programată să se desfăşoare vineri, 24 mai, la Casa de Căsătorii de la Primăria Târgu Jiu, dar, cu numai câteva zile înainte de eveniment, Mariei i s-a făcut rău în timp ce se afla pe stradă şi a fost internată în spital, unde i s-a pus diagnosticul de infarct miocardic.

Cu toate acestea, Constantin şi Maria nu au renunţat la dorinţa lor de mai mulţi ani şi au anunţat autorităţile că vor să se căsătorească chiar în salonul de la Terapie Intensivă. Oficierea a avut loc chiar lângă patul spitalului unde Maria este internată, deoarece i se administrează prin perfuzie anumite medicamente, scrie adevarul.ro.

n210-2.jpg

Constantin şi Maria au făcut cununia civilă după 15 ani de relaţie

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a venit la spital pentru a asigura oficiile necesare. În timp ce acesta le cerea consimţământul pentru a se căsători, iar cei doi soţi rosteau „Da“ pentru o viaţă împreună, cadrele medicale interveneau la o pacientă grav bolnavă pentru a-i administra medicamentele necesare.

Cununia nu a fost sărbătorită cu şampanie, aşa cum se face în mod normal, ci cu suc şi prăjituri. 

Constantin şi Maria au o relaţie de 15 ani şi o fetiţă în vârstă de 11 ani. Maria a spus că nu ştia că suferă de probleme cardiace şi, cu toate că a suferit un infarct, a ţinut să se căsătorească: „Am avut dureri în piept, dar nu le-am băgat în seamă. Am fost foarte bine tratată aici. Acum mă simt mai bine. Trebuia să ne căsătorim la Primărie, ca tot omul. Nu s-a putut şi am aflat că se poate desfăşura ceremonia şi aici. Am dorit să facem acest pas pentru că am tot amânat acest moment din diferite motive. Deşi a avut loc în salonul de spital, a fost frumos pentru noi şi cu siguranţă ne vom aduce aminte mereu de acest moment. Ne-am cunoscut la serviciu şi am rămas împreună de atunci“.

Loading...