Câştigă 20.000 € pe lună, dar se vrea şef peste Guvern

Ultima actualizare:

    Ieri la şedinţa PSD, Viorica Dăncilă a afişat un nou look, fără bucle şi rochii extravaganteFoto: Inquam Photo
Ieri la şedinţa PSD, Viorica Dăncilă a afişat un nou look, fără bucle şi rochii extravaganteFoto: Inquam Photo

Are 54 de ani şi o evoluţie fulminantă. De la profesoară de liceu în Videle, partidul a ridicat-o la nivel de europarlamentar cu venituri lunare de 20.000 de euro pe lună. În plus, acasă o aşteaptă un soţ potent financiar. E vorba despre Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru postul de premier, eliberat luni, la ceas de seară, de Mihai Tudose.

A terminat Facultatea de Petrol şi Gaze, a fost profesor la Liceul Industrial din Videle, inginer la Petrom, consilier local la Videle (2004-2008) şi consilier judeţean din partea PSD la Consiliul Judeţean Teleorman, în perioada 2008-2009. Din 21 ianuarie 2009 a fost numită europarlamentar, în locul lui Titus Corlăţean, care s-a întors în ţară.

Gurile rele spun că saltul politic al Vioricăi Dăncilă se datorează faptului că are mulţi bani şi că face parte din grupul celor mai importanţi finanţatori ai partidului. Potrivit site-ului gherilaurbana.ro, aceasta ar fi dat în campania din 2014 pentru europarlamentare 114.402 lei. Şi asta nu este tot! O mare parte din banii câştigaţi la Bruxelles ar ajunge în conturile PSD.

Viorica Dăncilă primeşte 6.200 € indemnizaţie lunară plus cazare, transport, funcţionare birou parlamentar, în total peste 20.000 € (în jur de 92.000 de lei). Familia Dăncilă este una putred de bogată cu mulţi bani în conturi.


    Liviu Dragnea s-a înconjurat în partid de multe blonde
Liviu Dragnea s-a înconjurat în partid de multe blonde

În 2014, deţinea 450.000 de lei, un teren de 544 mp pe Valea Râşnoavei, un apartament şi o casă. Şi nu este singura care contribuie la strângerea averii.

Cristinel Dăncilă, soţul şefei femeilor PSD-iste, este manager la OMV Petrom Sucursala Argeş de unde încasează anual aproape 450.000 lei (adică peste 8.000 € pe lună).Întrebat de jurnalişti ce o califică pe Viorica Dăncilă pentru postul de premier şi ce proiecte importante a avut pentru ţară la Bruxelles, Liviu Dragnea, şeful PSD, a evitat să răspundă. ”Întrebaţi-o pe ea”, a spus acesta, care a ţinut, totuşi, să puncteze faptul că ”este o femeie civilizată, neconflictuală, deosebit de comunicativă, respectată în partid şi are o relaţie bună cu oficialii Comisiei Europene”.

Liderii social-democraţilor au stabilit, marţi, ca Viorica Dăncilă să fie numele celui de-al treilea prim-ministru. Cartea se joacă acum pe masa preşedintelui ţării, Klaus Iohannis, care i-a chemat astăzi la discuţii pe reprezentanţii partidelor parlamentare. În urma lor, şeful statului poate să ia sau nu în calcul varianta PSD. Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, l-a ameninţat pe Iohannis că o eventuală împotrivire i-ar putea aduce suspendarea din funcţie.

Până la o decizie finală, interimatul la Guvern este asigurat de Mihai Fifor, ministrul Apărării.

Tudose şi Grindeanu, maziliţi de colegi

PSD a înlocuit într-un an două guverne. Sorin Grindeanu a rezistat în fruntea Executivului 6 luni, în perioada ianuarie-iunie 2017.

A refuzat să-şi dea demisia şi a fost remaniat prin moţiune de cenzură propusă şi votată chiar de coaliţia de guvernare din care făcea parte. S-a ajuns aici din cauza neînţelegerilor cu Liviu Dragnea şi s-a plâns că nu a fost lăsat să-şi facă treaba.A fost numit Mihai Tudose. Nici acesta nu a rezistat mai mult. Luni seară, după o şedinţă cu scandal a Comitetului Executiv, acesta a anunţat că şi-a dat demisia şi a refuzat să asigure interimatul.

simeon stalpnicul png

Scandalul a pornit de la polițistul pedofil


    Eugen Stan
Eugen Stan
  • 5 ianuarie 2018. Doi copii intră în liftul unui bloc din Drumul Taberei, din Capitală. În urma lor se strecoară un individ și urcă cu ei. Acesta ia fetița de 5 ani în brațe, o lasă jos, după care se apleacă și o sărută pe gură. Totul sub privirile fratelui, de 9 ani. Imaginile surprinse de camere au fost făcute publice.
  • Pe 8 ianuarie s-a aflat că pedofilul e Eugen Stan, 45 de ani, polițist la Brigada Rutieră. Scandalul a luat amploare, Mihai Tudose a cerut demisia ministrului Carmen Dan. Până la urmă, au fost maziliți șeful Poliţiei Capitalei Dragoş Nicu și adjunctul său, Marius Voicu, care între timp au revenit în funcţii.
  • 15 ianuarie. Liderii PSD nu sunt de acord cu schimbarea din funcţie a ministrului Carmen Dan şi-i cer demisia lui Mihai Tudose.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net