Câştigă cu Click! 15 superbilete Loto!

Ultima actualizare:

Nici un român nu a reuşit să ghicească ieri cele şase numere care să-i aducă potul Loto de 8,5 milioane de euro. Marele premiu nu s-a mai câştigat din noiembrie 2012, deşi în ultimele săptămâni s-au jucat milioane de variante! Visezi la premiul fabulos de la Loto? Te ajutăm să le câştigi.

Punem la bătaie, din nou, 15 superbilete Loto, fiecare cu 8 numere şi în valoare de 134 de lei! Un astfel de bilet acoperă 28 de variante, aşa că şansele de câştig cresc considerabil.

Concursul nostru se desfăşoară astăzi şi mâine (sâmbătă, până la ora 12). Tot ce trebuie să faci este să trimiţi un sms cu textul „superbilet", însoţit de numele tău şi localitatea de unde eşti, la numărul de telefon 1399 (valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote). Tariful pentru un sms este de 0,3  euro. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi în ziarul nostru de duminică.

Şi pentru extragerea de ieri, Click! a pus la bătaie 15 superbilete, fiecare în valoare de 134 de lei. Câştigătorii concursului nostru au fost aleşi prin tragere la sorţi din cei câteva mii de fani care au trimis sms-uri. Pe fiecare superbilet, norocoşii şi-au ales câte 8 numere. „Am fost foarte fericit că am avut şansa să iau un superbilet. Dacă aş câştiga marele premiu, le-aş cumpăra case fetelor mele", ne-a spus Lucică Blejan, un bucureştean de 52 de ani care a fost printre câştigătorii noştri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net