A câştigat 13 milioane de lei la Agenţia 13

Ultima actualizare:

    Cifra, considerată de mulţi cu ghinion, i-a purtat noroc persoanei care a completat biletul în Eforie SudFoto: Mariana Iancu /  Adevarul
Cifra, considerată de mulţi cu ghinion, i-a purtat noroc persoanei care a completat biletul în Eforie SudFoto: Mariana Iancu / Adevarul

Un român a dat lovitura, de Florii, în judeţul Constanţa: a câştigat premiul la categoria I, în valoare de 13 milioane de lei (aproximativ 3 milioane de euro), la Loto 6/49. Biletul a fost completat cu două variante simple şi a costat 9,7 lei.

La extragerea din 5 aprilie 2015, un bilet depus la Agenţia Loto 13-032 din Eforie Sud a fost cel câştigător. Numerele extrase, 33, 5, 30, 44, 4 şi 27, i-au adus celui care le-a completat premiul cel mare. În 2015, acesta e primul premiu de categoria I la Loto 6/49.

Câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile pentru a-şi ridica banii. Agenţia numărul 13 este situată la bulevardul principal din Eforie Sud, pe drumul spre Mangalia.

Înconjurată de ruine, agenţia e singura din Eforie Sud, cea mai veche staţiune de pe litoral. Luni şi marţi, unitatea este închisă. Vânzătoarea biletului norocos locuieşte în Eforie Nord. „Fiecare cu norocul lui“, crede femeia.  În Eforie Sud, toţi localnicii vorbeau ieri despre norocosul câştigător. „Cine o fi?“ – aceasta a fost întrebarea zilei în orăşelul de la malul mării. „Cred că e om de-al locului, că turişti nu avem în perioada asta“, spun oamenii pe la colţurile magazinelor, unde se adăpostesc de ploaie. „S-ar putea să fie din Tuzla sau din Eforie Nord, că oamenii mai vin la rude şi mai bagă un bilet“, îşi dau cu părerea alţi localnici. „O fi Moroianu?“, se întreabă o vânzătoare.

În orăşel, oamenii spun că nea Moroianu joacă săptămânal şi că trebuie să-i surâdă norocul. În vârstă de 59 de ani, Ionel Moroianu trebăluia în curte: „Nu sunt eu câştigătorul”. De meserie bucătar, omul recunoaşte că pasiunea lui e loteria, dar niciodată n-a luat vreun premiu mare. La extragerea de duminică nu i-a ieşit nici un număr. 

Click! spune

Ultima dată, premiul la categoria I la 6/49 a fost câştigat pe 21 decembrie 2014. Tot un constănţean, de 40 de ani, a pus mâna atunci pe aproape 10 milioane de euro. Acesta a completat un bilet cu trei variante, care a costat numai 19,3 lei. Acesta a revendicat premiul în ianuarie şi a recunoscut că joacă la Loto ocazional. 

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net