Cât costă bicicleta cu care Klaus Iohannis a ajuns la Palatul Cotroceni, în Vinerea Verde

Ultima actualizare:

    Cât costă bicicleta condusă de Klaus Iohannis Foto Facebook
Cât costă bicicleta condusă de Klaus Iohannis Foto Facebook

Klaus Iohannis a mers cu bicicleta prin București, plecând de la Vila Lac spre Palatul Cotroceni. El s-a alăturat, astfel, campaniei „Vinerea Verde”, care încurajează transportul alternativ pentru diminuarea nivelului de poluare. Cât costă bicicleta pe care o deține șeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, vineri, cu bicicleta la Palatul Cotroceni, după ce a parcurs un  traseu de aproximativ 40 de minute prin Capitală. El s-a alăturat, astfel, campaniei Vinerea Verde, care încurajează utilizarea transportului alternativ pentru deplasare.

„Vreau să fiu parte din campania Vinerea Verde, pe care o găsesc foarte bună”, a afirmat preşedintele, îndemnându-i pe toţi românii să lase maşina personală acasă şi să utilizeze bicicleta sau transportul public. „Orașele noastre sunt extrem de aglomerate mai ales în orele de vârf, când lumea merge la serviciu sau vine de la serviciu. Avem extrem de mult trafic auto și îi încurajez pe toți românii să încerce să folosească mijloace de transport alternative sau chiar să meargă pe jos. Mersul pe bicicletă este foarte sănătos, te miști mult mai ușor în trafic și ajungi aproape la fel de repede la serviciu ca și cu mașina personală. Evident că o alternativă care poate fi luată în seamă este transportul în comun. Merită fiindcă astfel vom reduce poluarea și întreaga mișcare în oraș va fi mai relaxată și mai plăcută”, a mai spus președintele.

Ce bicicletă are preşedintele Klaus Iohannis  

Şeful statului a apărut anul trecut pe o bicicletă fabricată în 2015, marca Winora, destul de cunoscută printre pasionaţi şi care ajungea la un preţ aproximativ de 2.100 de lei.   Preşedintele a apărut vineri pe străzile Capitalei cu o bicicletă nouă, însă tot de proveninenţă germană. Modelul Kathmandu Teak Green 2021 de la marca Cube costă nu mai puţin de 9.200 de lei.  

Noua bicicletă a lui Klaus Iohannis a fost remarcată şi apreciată de pasionaţi, aceştia salutând schimbarea preşedintelui pe o reţea de socializare şi lăudându-l pentru alegerea făcută, noul model de bicicletă fiind considerat super fiabil şi perfect pentru oraş.Preşedintele a remarcat că oraşele noastre sunt extrem de aglomerate, mai ales în orele de vârf.  „Avem mult trafic auto în oraşele noastre şi îi încurajez pe toţi românii să încerce să foloească mijloace de transport alternative sau chiar mersul  pe jos. Mersul pe bicicletă e o alternativă excelentă, e foarte sănătos, te mişti mai uşor în trafic şi ajungi la serviciu la fel cu maşina personală. Un pic de ploaie nu a dăunat nimnănui. Şi pe o astfel de vreme se poate merge cu bicicleta. O alternativă este transportul public în comun. Încercaţi să lăsaţi maşina personală acasă. Astfel, vom reduce poluarea în oraşele noastre şi mişcarea în oraş va fi mai relaxată şi plăcută nemaivorbind de beneficiile pentru sănătate”, a fost îndemnul lui Klaus Iohannis.

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net