Cât de penibil e Victor Ponta când refuză să răspundă jurnaliștilor

Ultima actualizare:

    Victor Ponta a demisionat miercuri la presiunea protestelor din Româniafoto: Mediafax
Victor Ponta a demisionat miercuri la presiunea protestelor din Româniafoto: Mediafax

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc vineri (23 octombrie), în aceeași zi în care polițistul Bogdan Gigină (28 de ani), de la Brigada Rutieră, a fost înmormântat, Victor Ponta (43 de ani) s-a făcut de râs în fața jurnaliștilor. Premierul a refuzat să răspundă oricărei întrebări legate de motociclistul care a murit din cauza că a căzut într-o groapă atunci când deschidea drumul coloanei oficiale în care se afla ministrul de Interne Gabriel Oprea.

Victor Ponta a fost întrebat ce părere are despre cazul polițistului motociclist care a murit pentru că a căzut într-o groapă, în timp ce escorta coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. În acel moment, Ponta s-a enervat imediat: „Îmi cer mii de scuze, știu că dumneavoastră nu respectați niciodată regulile stabilite, eu le respect întotdeauna”, a răspuns Ponta, dându-se în acest fel de gol în ceea ce privește condițiile pe care le-a impus reprezentanților mass-media înainte de a intra în transmisiune directă pe YouTube. Un reporter al site-ului Hotnews a insistat, așa că Ponta a fost nevoit să adauge: „Înțeleg că dumneavoastră vorbiți ca să vă audă șefii. Am stabilit niște reguli, cu excepția dumneavoastră toata lumea le respectă”.

Și alți jurnaliști au început să îi pună întrebări pe aceeași temă, așa că premierul dădea răspunsuri din ce în ce mai penibile: „Am impresia că vorbesc în chineză”, „Nu vreau să evit nimic. Dacă aveți întrebări pe tema pe care cred că sunt responsabil în fața cetățenilor vă răspund”. Apoi, Ponta a refuzat să mai continue conferința, iar transmisia pe YouTube a fost imediat întreruptă.

S-a enervat când a fost întrebat despre cazul polițistului motociclist

Polițistul motociclist a fost înmormântat vineri (23 octombrie)

Polițistul Bogdan Gigină (28 de ani), de la Brigada Rutieră, a murit marţi (20 octombrie), după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată pentru lucrări la reţeaua de gaze. Miercuri au circulat mai multe zvonuri cu privire la misiunea acestuia, iar joi a venit confirmarea oficială. Gigină deschidea drumul pentru coloana oficială în care se afla ministrul de Interne Gabriel Oprea. Martorii completează tabloul cu amănunte cutremurătoare: mașina lui Oprea ar fi trecut în viteză pe lângă polițistul mort. Bogdan Gigină a fost înmormântat vineri (23 octombrie), în Cimitirul Ghencea III din Capitală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net