Cătălin Botezatu o laudă pe Viorica Dăncilă pentru alegerile vestimentare: „Am remarcat foarte multă eleganță!”

Ultima actualizare:

    Cătălin Botezatu are numai cuvinte de laudă despre stilul vestimentar al Vioricăi DăncilăFoto: colaj Facebook
Cătălin Botezatu are numai cuvinte de laudă despre stilul vestimentar al Vioricăi DăncilăFoto: colaj Facebook

Cătălin Botezatu (52 de ani) este uimit de schimbarea făcută de Viorica Dăncilă în ultima vreme, din punct de vedere vestimentar. El i-a analizat ținutele premierului, într-o intervenție telefonică la România TV.

Cătălin Botezatu susține că Viorica Dăncilă este foarte elegantă și că piesele vestimentare pe care le poartă sunt foarte stilate. Designerul este de părere că premierul și-a adumat această funcție și din punct de vedere vestimentar. Mai mult, el a lăudat-o pe Dăncilă pentru că „are grijă să treacă mereu pe la coafor”. Recent, primul ministru a fost văzut purtând un costum de culoarea fildeșului, cu o broșă Chanel, în valoare de 600 de dolari.

„Nu cred că sunt de brand!”

De cele mai multe ori, Viorica Dăncilă alege să poarte costume monocromatice din două piese. Cătălin Botezatu crede că acestea sunt făcute pe comandă, de designeri români.

„Categoric este o schimbare radicală în apariţia premierului. Şi-a asumat din punct de vedere vestimentar această poziţie şi eu de la o apariţie la alta am remarcat foarte multă elegantă. Poartă foarte multe costume cu două piese la care pune puţine accesorii şi ceea ce e important e că mereu are grijă să treacă şi pe la coafor. Nu cred că sunt de brand, cred că sunt făcute de designeri români. Nu am niciun sfat să îi dau, să o ţină tot aşa“, a declarat Cătălin Botezatu la România TV.

Citește și

Viorica Dăncilă, ținută nepotrivită la vizita Papei Francisc în Șumuleu Ciuc

Declarație de dragoste din partea unui pensionar pentru Viorica Dăncilă: «Adorm cu gândul la dumneavostră»

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net