Cătălin Predoiu, validat în comisie. Cu cine face tandem la alegeri

Ultima actualizare:

    Cătălin Predoiu a fost validat pentru a intrat în lupta pentru primărie
Cătălin Predoiu a fost validat pentru a intrat în lupta pentru primărie

Cătălin Predoiu va apărea pe listele electorale din partea PNL. Biroul național al partidului l-a validat astăzi drept candidat la Primăria Capitalei.

La ieșirea din comisia PNL, acesta a spus că principalul scop este să se opună PSD-ului să pună mâna iar pe Primăria Capitalei.

”PNL este singurul partid care poate opri PSD. Rog toată dreapta să voteze cu liberalii”, a declarat Cătălin Predoiu.

Totodată, acesta a anunțat că va face tandem la alegeri cu Ciprian Ciucu, care intră în cursa pentru Capitală ca independent, după ce Monica Macovei a anunțat că-i retrage sprijinul partidului său, M10, imediat ce a aflat că acesta negociază un post de viceprimar cu liberalii. Cătălin Predoiu este al patrulea liberal nominalizat de către partid, după Cristian Buşoi, Ludovic Orban şi Marian Munteanu.

Ciprian Ciucu vrea să facă tandem cu PNL
Ciprian Ciucu vrea să facă tandem cu PNL

Ultimul şi-a anunţat miecuri retragerea ca urmare a acuzaţiilor venite din partea societăţii civile privind simpatii legionare.

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de edil al Bucureștiului, își dorește să meargă în tandem cu Nicușor Dan, căruia i-a propus postul de viceprimar, în cazul în care va câștiga scaunul mult râvnit.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net