Cataramă îl face praf pe Cumpănaşu după filmul cu Luiza: «E un impostor!»

Ultima actualizare:

    Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, în CaracalFoto: Arhiva personală
Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, în CaracalFoto: Arhiva personală

Se încing spiritele între doi candidaţi înscrişi în lupta pentru fotoliul de la Cotroceni. Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că filmul despre care Alexandru Cumpănaşu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia, victimă a proxeneţilor, îi aparţine de fapt şi că îl are de o lună. Filmarea a fost făcută la data de 12 octombrie, darfata din imagini nu ar fi Luiza, unchiul Alexandrei Măceşanu fiind acuzat că se foloseşte de caz pentru a atrage voturi.

Viorel Cataramă i-a declarat război deschis lui Alexandru Cumpănaşu după ce acesta din urmă a lansat o ipoteză bombă potrivit căreia Luiza Melencu, dispărută în urmă cu 7 luni, ar fi de fapt în viaţă şi s-ar afla în mâinile unui grup infracţional care se ocupă cu traficul de persoane. 

"Am trimis echipe profesioniste să investigheze în Italia. La un moment dat mi-au trimis acest film că apreciază că sunt mari şanse ca fata să fie Luiza. Am dat filmul spre analiză, am discutat şi cu o televiziune, România Tv, şi am convenit după o analiză cu specialişti că fata nu este Luiza şi nu am dat nimic", a declarat Viorel Cataramă, citat de Mediafax.

Viorel Catramă, acuzaţii la adreasa rivalului în cursa pentru prezidenţiale, Alexandru Cumpănaşu
Viorel Catramă, acuzaţii la adreasa rivalului în cursa pentru prezidenţiale, Alexandru Cumpănaşu

Afaceristul a explicat că a primit filmul în urmă cu o lună şi că nu a contactat familia Melencu pentru că nu a vrut să dea speranţe până nu avea o confirmare. Cataramă îl acuză astfel pe Cumpănaşu că se foloseşte de acest caz pentru a obţine voturi la alegerile prezidenţiale de duminică. 

Viorel Cataramă: «I-am întins o capcană lui Cumpănaşu, în care a căzut cu brio!» 

"Acest impostor a luat capturi din film şi cu o zi înainte de alegeri le-a dat susţinând o minciună pentru a influenţa opinia publică", a completat Cataramă. Afaceristul spune că nu a discutat cu Alexandru Cumpănaşu de la momentul anunţului cu privire la acest video.

"Este revoltător. Am cheltuit mulţi bani să investighez, dar nu am ajuns la o concluzie certă şi nu mi-am permis să-mi bat joc de familie. Nu am luat legătura cu părinţii Luizei Melencu pentru că nu am vrut să-mi bat joc. S-a analizat din punct de vedere al trăsăturilor, al feţei. Am convenit să nu dăm acest film pentru că se confirmă că nu este Luiza, deşi seamănă. Voi continua investigaţiile, dar nu voi face public decât dacă se confirmă ceva", a mai spus Viorel Cataramă pentru sursa citată. 

Omul de afaceri a adăugat că a făcut tot posibilul ca filmuleţul să ajungă la Cumpănaşu pentru a-l vedea cum reacţionează. "Este o capcană pe care i-am întins-o impostorului Cumpănaşu, în care a căzut cu brio",  a adăugat Catramă. Tot acest val de informaţii contradictorii nu au făcut altceva decât să o bulverseze pe Monica Melencu, mama Luizei, care intenţionează să meargă în Italia, pentru a afla care este adevărul. 

Citeşte şi:

Crimele din Caracal. DIICOT a descoperit noi fragmente osoase şi dinţi

Reconstituirea crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă le-a arătat polițiștilor cum a omorât-o pe Alexandra Măceșanu

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net