Câte persoane au mai rămas internate după incendiul din club Bamboo

Ultima actualizare:

    Flăcările au distrus în totalitate clubul Bamboo foto: DSU
Flăcările au distrus în totalitate clubul Bamboo foto: DSU

44 de persoane au ajuns sâmbătă dimineaţă la spitalele din Capitală după ce au reuşit să se salveze din incendiul de la Bamboo. Mulţi au inhalat fum, dar au fost şi persoane cu probleme ortopedice după ce au sărit pe geam pentru a scăpa din foc. Duminică dimineaţă, patru tineri mai primesc îngrijiri medicale la spitalele Floreasca şi Pantelimon.

Patru persoane aflate în clubul Bamboo care a fost distrus de incendiu sâmbătă dimineaţă mai sunt internate în prezent la spitalele Floreasca şi Pantelimon din Capitală, a declarat pentru News.ro secretarul de stat Raed Arafat. Arafat a precizat că trei persoane sunt internate la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca şi o persoană la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon”. În urma incendiului din Clubul Bamboo, la spitalele din Capitală au ajuns 44 de persoane.

Incendiul din Clubul Bamboo a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sâmbătă la ora 03.32, iar primele echipaje de intervenţie au ajuns la faţa locului la ora 03.47, potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

La locul incendiului au fost mobilizate 29 de autospeciale de stingere a incendiilor, patru autospeciale de intervenţie la înălţime, 28 de echipaje SMURD de prim ajutor şi terapie intensivă mobilă, 26 de ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, un punct de comandă mobil, patru autospeciale pentru transport personal şi victime multiple, un echipaj de scafandri cu barcă, două spitale mobile, trei autospeciale de descarcerare.

În total, peste 260 de pompieri au intervenit, timp de peste şase ore, pentru stingerea incendiului violent, care a cuprins o suprafaţă de aproximativ 3.000 pătraţi, distrugând clubul în totalitate.

Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, spune că nu există nicio autorizaţie emisă de către primărie pentru Clubul Bamboo, precizând că administratorii localului au depus dosar pentru emiterea autorizaţiei de funcţionare, dar acesta era incomplet şi a fost retras pentru completare.

El a precizat că clubul avea aviz pentru securitate la incendiu, iar pentru emiterea autorizaţiei termenul a fost stabilit până în iunie 2017.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net