Câte semne de parcare, băgaţi mâna-n buzunare!

Ultima actualizare:

    Indicatoarele  ”parcare cu plată“  au fost montate  unul lângă altul
Indicatoarele ”parcare cu plată“ au fost montate unul lângă altul

Nu au trasat o linie pe carosabil, însă, au pus semne de parcare cu duiumul. Din metru în metru există, în Dorobanţi, câte un indicator, care îţi arată faptul că dacă vrei să-ţi laşi maşina lângă trotuar trebuie să plăteşti. Banii sunt strânşi de angajaţii Primăriei Capitalei.

În zona cafenelelor din Dorobanţi şoferii puteau parca la liber. Nu exista o taxă impusă de autorităţi. Doar cei puşi pe cârpeală, transformaţi în parcagii de ocazie, te dirijeau şi veneau la geamul tău ca să te roage să le dai un ban. Vroiai bine, nu iarăşi bine. De o lună, însă, situaţia s-a schimbat. Pentru că ştiu că pe str. Radu Beller, acolo unde sunt aliniate cafenelele de fiţe din Capitală, este vad bun şi se fac bani mulţi, reprezentanţii Primăriei Capitalei au pus mâna pe carosabil.

Şoferii plătesc 1,5 lei pe ora de parcare

simeon stalpnicul png

Primăria Capitalei nu a marcat locurile,deşi e obligatoriu

simeon stalpnicul png

Fără să traseze vreo linie, aceştia au pus zeci de indicatoare "Parcare cu plată" şi şi-au trimis angajaţii ca să le ia banii şoferilor staţionaţi lângă trotuar. O oră costă 1,5 lei, iar dacă parcagiii nu te prind la maşină, îţi lasă în parbriz un bileţel cu ora la care ai lăsat maşina. Nimeni nu scapă fără să bage mâna în buzunar. "Decât să ia banii ţiganii, mai bine îi luăm noi. Ce dacă nu au fost trasate locurile? Aşa e în România!", ne-a spus senin unul dintre încasatori, deşi pe panoul montat chiar de ei scrie clar "parcarea autovehiculelor se face numai în spaţiile delimitate de marcajele vopsite în alb". Cum nu sunt, înseamnă că nu există o parcare. Deci, nu plătim!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net