Câţi bani i-ar fi oferit monstrul din Caracal Luizei Melencu ca să întreţină relaţii intime

Ultima actualizare:
Luiza Melencu a dispărut în aprilie, în Caracal
Luiza Melencu a dispărut în aprilie, în Caracal

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal, care a pus autorităţile pe jar şi le-a luat liniştea a două familii, face dezvăluiri incredibile. După ce a povestit că i-ar fi oferit o partidă de sex Luizei Melencu, mecanicul auto a spus şi că a încercat să o plătească pe tânăra de 18 ani şi i-a aruncat bani pe bancheta din spate. Iniţal, el a încercat să o cumpere pe tânără cu 20 de lei după care văzând că fata nu se lasă înduplecată a continuat să scoată bancnote mai mari pe care i le-ar fi fluturat prin faţa ochilor.

Gheorghe Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că el le-a răpit pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu fiind convins că ele ar fi prostituate. Bărbatul în vârstă de 66 de ani susţine că le-a oferit bani în schimbul serviciilor sexuale. Surse din cadrul anchetei spun că mecanicul auto, arestat pentru crimă, ura femeile în general, însă în special pe cele care-şi vindeau trupul. În ultimii ani, ar fi dezvoltat o obsesie şi credea că toate tinerele din ziua de azi sunt „curve”. 


    Luiza Melencu a dispărut în aprilie, în CaracalFoto: Facebook
Luiza Melencu a dispărut în aprilie, în CaracalFoto: Facebook

„Au zis că-s fete cuminţi, dar am fost sigur că nu e aşa”, le-ar fi spus Dincă anchetatorilor. Tot el a continuat seria dezvăluirilor şocante şi ar fi spus şi câţi bani le-ar fi dat fetelor. Luizei Melencu i-a aruncat prima dată 20 de lei pe bancheta din spate, apoi a scos o altă bancnotă de 50 de lei, ca în final să mai scoată una de 50 de lei. În total 120 de lei ar fi vrut să plătească Dincă pentru a face sex cu tânăra de 18 ani.  

„Zicea că a vrut sa scoată bani de la bancomat, că-i trimisese maică-sa. Când a zis că n-a reuşit să scoată banii, am ştiut că făcea aluzie să-i dau eu. Şi i-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea ca nu vrea”, a mai declarat Dincă.

Monstrul din Caracal a încercat să-i ofere bani pentru sex şi Alexandrei Măceşanu

Suspectul a mai declarat că Alexandra i-a refuzat categoric avansurile sexuale: „I-am aruncat 50 de lei pe bancheta din spate. Dar zicea că nu vrea”, le-a mai spus Dincă anchetatorilor. Oamenii legii nu exclud posibilitatea ca barbatul, cu ani în urmă, să fi ucis şi alte tinere care cu adevărat se prostituau. Până acum, Dincă, nu a recunoscut decât că le-a ucis pe Luiza şi Alexandra şi a susţinut că a fost un accident, că s-ar fi enervat, le-ar fi lovit puternic, acestea au căzut, s-au lovit şi şi-au pierdut viaţa. Dacă Alexandra ar fi fost ucisă, conform testelor ADN, trupul Luizei Melencu nu a fost găsit. Dincă le-a spus anchetatorilor că ar fi aruncat corpul noaptea pe un câmp între Corabia şi Turnu Măgurele, dar că nu-şi mai aminteşte cu exactitate locul.   

Citeşte şi:

Filmul ororilor de la Caracal, unul dintre cele mai grave cazuri de omor din ultimii 30 de ani

El este presupusul criminal în serie din Caracal, care ar fi ucis patru fete! Polițiștii au găsit bucăți de trahee în frigiderul lui

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net