Câți bani se aflau în bancomatul aruncat în aer la Brașov

Ultima actualizare:

    Bancomatul era situat la parterul unui blocfoto: captură Digi 24
Bancomatul era situat la parterul unui blocfoto: captură Digi 24

Imaginația hoților nu are limite. La Brașov, un bancomat a fost aruncat în aer cu scopul de a sustrage din ATM o sumă importantă de bani. Poliția a confirmat că vineri, la momentul închiderii filialei bancare, în bancomat se aflau 160.000 de lei, aceasta fiind valoarea prejudiciului. Autoritățile nu au comunicat însă ce explozibil a fost folosit pentru a da spargerea și nici de unde ar putea proveni acesta.

Poliţiştii braşoveni au fost sesizaţi prin apel la 112, că într-o unitate bancară din municipiu a avut loc o explozie. S-a constituit echipă operativă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale, Criminalistică şi de la Ordine publică, iar la faţa locului aceştia au constatat faptul că uşa şi geamul de la accesul dinspre stradă în sucursala bancară, cât şi un bancomat au fost dislocate din locul în care se aflau. Explozia a fost atât de puternică încât părţi din acestea fiind împrăştiate pe trotuarul şi carosabilul din faţa sucursalei. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul şi identificarea autorilor. A fost conturat un cerc de suspecţi. Unitatea bancară este din cartierul Răcădău.

Hoții au vopsit obiectivul camerelor de supraveghere pentru a-și pierde urma

Din câte se pare, hoţii care au vrut să fure un bancomat de la o filială a unei bănci au pus o bombă pentru a disloca ATM-ul din perete. Bancomatul se afla la parterul unui bloc, dar nu într-un spațiu comercial clasic, ci amenajat într-un apartament. Imagini de pe camera de supraveghere nu sunt, pentru că răufăcătorii au avut grijă să vopsească obiectivul camerelor înainte de a da lovitura. Anchetatorii au adus şi un câine de urmărire pentru a da de urma hoţilor. 

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net