Cauți să te tratezi în străinătate? Uite ce soluții ai!

Ultima actualizare:

    În fiecare lună, la sediul Medproper din București, specialiști turci vor oferi gratuit opinie medicală secundară
În fiecare lună, la sediul Medproper din București, specialiști turci vor oferi gratuit opinie medicală secundară

Pentru mulți români bolnavi, cărora în țară nu li s-a mai dat nicio șansă de supraviețuire, speranța a venit de la diverse clinici medicale din străinătate. De curând, cel mai mare integrator de servicii medicale din Istanbul a deschis reprezentanțe și în România, astfel că, acum, pacienții români au acces mai facil la cinci dintre cele mai renumite spitale din metropola turcă.

Un diagnostic crunt ți-a fost pus de medici, în urma unor investigații medicale, iar vestea că nu prea mai e nimic de făcut te-a aruncat în cea mai adâncă disperare. Pe tine și pe ai tăi. Începi să cauți soluții, iar ele chiar pot exista, însă, peste granița țării noastre, la clinici medicale din străinătate, unde există atât tehnologie ultra-performantă, cât și tratamente de ultimă generație. De curând, în  România, și-a deschis reprezentanțe la București și Constanța, cel mai mare integrator de servicii medicale din Istanbul (Turcia), prin intermediul căruia pacienții români pot avea acces la cinci spitale renumite. „Medproper este o companie care ajută pacienții să găsească cel mai bun spital într-un timp cât mai scurt. Coordonăm călătoria pacientului din primul moment al trimiterii dosarului medical, până în ziua întoarcerii pacientului în țară”, a declarat Roxana Ilinca, Medproper România.

De ce servicii beneficiezi

Astfel, din momentul în care pacientul i-a legătura cu reprezentanții companiei, dosarul medical este tradus și trimis la specialiștii turci. Aceștia îl evaluează, iar pacientul primește un răspuns în circa 24 de ore, aceste servicii fiind gratuite. Dacă se decide urmarea unui tratament în Istanbul, compania se ocupă de viză, de biletul de avion, de programarea la medici, de transferul între aeroport-hotel-spital, de cazarea în propriile apartamente în regim hotelier, de comunicarea cu medicii. În permanență un traducător român va fi alături de pacient. După ce se face evaluarea, se stabileștesc tratamentul și costurile. „În cazul în care nu apar complicații, costul primit reprezintă 98% din valoarea facturii finale. Dacă nu este nevoie de întregul protocol, diferența este returnată pacientului imediat. În plus, Medproper reprezintă garanția pentru pacienții săi, astfel încât, dacă tratamentul începe imediat, se vor achita ulterior serviciile medicale”, a completat Roxana Ilinca.

Care sunt spitalele partenere

Spitalele partenere Medproper, din Istanbul sunt: Spitalul Universitar Koc, American Hospital, Medical Park, Spitalul Liv și Grupul Memorial HealthCare. Printre specilizările disponibile în aceste unități se numără: oncologie, oncopediatrie, radiologie, neurochirurgie, transplant de măduvă, chirurgie plastică, chirurgie cardio-vasculară, boli de ochi, urologie, ginecologie și obstetrică, ORL, gastroenterologie, dermatologie, etc.

Poți opta pentru Austria

Un alt integrator de servicii medicale de pe piața românească este AT-MED. Compania se ocupă de intermedierea între pacienții români și clinicile și specialiștii austrieci. În fiecare lună, Darius Pencea, fondatorul At-MED, duce la tratament în Austria circa 25 de români, care, mai întâi, au primit o a doua opinie în România de la specialiștii austrieci veniți în țară tocmai pentru asta. „Practic, omul plătește spitalizarea, analizele, intervențiile, tratamentul și traducerea actelor medicale. Pe noi, ca intermediari, ne plătește statul austriac cu care avem contract”, ne-a spus Pencea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net