Cauţi senzaţii tari? Hai la o «tură» cu balonul!

Ultima actualizare:
Dan Chiriac: «Cele mai frumoase zboruri, la apus de soare»
Dan Chiriac: «Cele mai frumoase zboruri, la apus de soare»

E uimitor! Te sui în nacelă şi după ce limba de foc umflă balonul albastru de deasupra ta, spui adio pământului! În câteva secunde oamenii devin furnici şi simţi cum vântul te ridică la nori. Senzaţia asta costă 212 euro!

De când te sui în nacelă ţi se pune un nod în gât: te cuprinde o stare de emoţie, palmele îţi transpiră, simţi cum adrenalina îţi curge în vene şi abia aştepţi momentul în care balonul se ridică de pe Aerodromul Clinceni. Pilotul Dan Chiriac ne linişteşte. 

“Asta simt toţi pasagerii mei.  Şi eu am emoţii, este ceva normal, nu ne-am născut păsări ca să zburăm. Cine zice că nu are, minte”, ne mărturiseşte pilotul care a făcut o demonstraţie pentru echipa Click!

“V-am chemat dimineaţa pentru că zborurile cu balonul se efectuează devreme, în primele 2-3 ore după răsăritul soarelui, sau seara, în ultiamele 2 ore înainte de apus, pentru că atunci atmosfera este calmă. Balonul nu suportă turbulenţe”, spune Chiriac. “Pasărea” se înalţă şi ajunge în câteva secunde la 1.000 m altitudine. Ai impresia că timpul stă în loc. Priveliştea e de vis. Ne plimbăm în jurul Capitalei, blocurile se zăresc de la distanţă. Ca demonstraţia să fie perfectă, din senin apar şi avioanele  formaţiei de acrobaţie Şoimii României, care se “joacă” în jurul balonului. Temperatura este plăcută, razele soarelui ne bronzează în timp ce manevrăm arzătoarele să ne ridice în aer. “Baloanele călătoresc cu vântul. În medie, parcurgem 10-15 km la un zbor”, ne explică pilotul. Zborul cu balonul a durat aproximativ o oră. Sentimentul a fost fascinant, oamenii şi clădirile sunt mici, iar tu simţi că eşti deasupra tuturor. Nu doar la propriu!

Vino pe 30 mai la Clinceni!

“Următoarea demonstraţie va fi pe 16, 17 mai la Iaşi, iar apoi pe 30 mai la Clinceni, înainte de Ziua Copilului. Costă 212 euro de persoană, 30 de minute, însă în funcţie de câţi doritori sunt, se poate sta de la 30 la 90 de minute în aer. Oricine îşi doreşte să se aventureze ne poate căuta şi îi spunem când şi unde să vină”, spune Dan Chiriac.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net