Caz cutremurător în Suceava. O mamă şi-a ucis şi îngropat cei trei copii

Ultima actualizare:
Ana Pardău a fost dusă la audieri
Ana Pardău a fost dusă la audieri

Inimaginabil! Un caz revoltător a ieşit la iveală în satul sucevean Poiana Negri, din comuna Dorna Candrenilor, unde o mamă este suspectată că şi-ar fi ucis trei prunci. Cea mai recentă faptă ar fi fost comisă în noaptea de luni spre marţi, când Poliţia a găsit trupul unui nou-născut într-o pungă din gospodăria familiei.

Ana Pardău, o ingineră de 37 de ani, angajată la o multinaţională din bazinul Dornelor, e suspectată de crimă. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, care cercetează cazul, inginera a născut acasă, în comuna Dorna Candrenilor. Ea ar fi băgat pruncul într-un sac menajer şi l-ar fi asfixiat. Fapta ar fi fost comisă în noaptea de luni spre marţi, potrivit anchetatorilor, scrie adevarul.ro. 

Poliţistul din comună s-a sesizat când a observat că femeia nu mai are burtă, cu toate că sarcina era avansată. El a aflat că gravida nu a născut la Spitalul din Vatra Dornei şi atunci a decis să-i verifice locuinţa şi a descoperit sacul în care se afla nou-născutul decedat. Ana Pardău a fost dusă la audieri, unde ar fi recunoscut că, în ultimii doi ani, ar fi îngropat în curtea casei alţi doi bebeluşi! Gospodăria familiei este păzită acum de un echipaj de Poliţie, iar oamenii legii aşteaptă să sosească un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru a face verificări în curtea casei. Inginera este căsătorită şi mai are trei copii, cu vârste între 6 şi 10 ani. Micuţii se află în prezent în grija unei mătuşi. Vecinii au doar cuvinte de laudă, spunând despre femeie că e o gospodină şi o mamă foarte bună, conform monitorulsv.ro. Soţul Anei Pardău este motostivuitorist la aceeaşi companie multinaţională.


    Ana Pardău a fost dusă la audieri
Ana Pardău a fost dusă la audieri

În comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava se arată că, la data de 13 august 2019, un procuror a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, care a dobândit calitatea de suspect, pentru “săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă”. “Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că la data de 9 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, se mai specifică în comunicat. 

Ana Pardău a fost dusă ieri la Spitalul din Vatra Dornei pentru un consult medical. În jurul orei 14.00, ea a fost ridicată de poliţişti pentru a fi dusă la audieri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net