Doi adolescenți, aflați în stare avansată de ebrietate, au omorât în bătaie un bătrân. Scenele au avut loc în plină, puțin după miezul nopții.


Doi adolescenţi sunt cercetaţi de procurorii din Alba pentru că au omorât un bărbat, lovindu-l cu pumnii şi picioarele, victima fiind deocamdată neidentificată, informează News.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, procurorii au început urmărire penală faţă de doi adolescenţi, unul de 16 ani şi altul de 19 ani, pentru comiterea infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

“În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 05/06 septembrie, în jurul orelor 01,00, în timp ce se aflau pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Blaj, judeţul Alba, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, cei doi inculpaţi au exercitat lovituri cu pumnii şi picioarele asupra unei persoane de sex masculin care nu a putut fi identificată până la acest moment. Victimei i-au fost cauzate leziuni traumatice abdominale care au condus la decesul acesteia, survenit în timpul transferului cu ambulanţa de la Spitalul Municipal Blaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Cei doi adolescenți vor fi arestați timp de 30 de zile, iar cercetările vor fi făcute de către Serviciul Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, Poliţia Municipiului Blaj.

 
 
Loading...