Caz şocant la Oradea! Contabilă torturată, tunsă și aruncată dezbrăcată în curte, de odraslele unui fost om de afaceri

Ultima actualizare:

    Contabila a fost  supusă unor  suferințe cumplite Foto: Arhivă personală
Contabila a fost supusă unor suferințe cumplite Foto: Arhivă personală

Procurorii militari au reţinut un pompier, pe iubita acestuia şi pe fratele ei. Cei trei sunt acuzaţi că au sechestrat o femeie, au dezbrăcat-o, au bătut-o şi au tuns-o. Mai mult, au aruncat-o, în pielea goală şi cu un căluş în gură, în curtea casei.

Câtă cruzime! O contabilă care lucrează la o firmă din satul bihorean Ortiteag, patronată de omul de afaceri Gavril Costa, fost primar al comunei Măgești, a trecut prin momente de coșmar. Copiii omului de afaceri, Andrada (27 ani) şi Florin Costa (29 ani), o bănuiau pe femeie că ar avea o legătură amoroasă cu tatăl lor şi au decis să-i dea o lecţie, împreună cu iubitul Andradei, Cătălin Butuc (31 ani), fiul unei poliţiste. 

Răzbunarea a fost pusă în aplicare vineri, când cei trei au chemat-o pe femeie la sediul firmei, sub pretextul unor probleme de serviciu, scrie adevarul.ro. Când contabila a ajuns la firmă, ei au sechestrat-o într-un birou, unde au dezbrăcat-o, au legat-o de mâini şi de picioare şi i-au pus un căluş în gură. Apoi au bătut-o şi au tuns-o cu un aparat, tăindu-i inclusiv genele şi sprâncenele. În final, femeia, mamă a doi copii de 11 și 18 ani, a fost urcată dezbrăcată într-o maşină, cu care Florin Costa şi Cătălin Butuc au dus-o până în sat, la mama ei, aruncând-o în curtea locuinței. Femeia ar fi stat sechestrată aproape 8 ore, iar vineri noapte, după ce a fost abandonată în curtea casei, a fost transportată la spital. “I-au rupt mai multe coaste, i-au dislocat genunchiul, i-au spart capul, au strâns-o de gât. Nişte monştri!”, a declarat soțul contabilei.   

Ancheta este derulată de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj. Interogatoriile s-au întins până sâmbătă seară. Florin Costa, sora lui, Andrada Costa, şi pompierul Cătălin Butuc au fost reţinuţi pentru 24 de ore. 

Citește continuarea pe www.adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net