Caz șocant în Mureș! Un tânăr şi-a chemat prietena să-i dea cadoul de ziua ei şi a înjunghiat-o

Ultima actualizare:

    Adolescentul va fi cercetat penal pentru fapta sa Sursă foto: Arhivă Click!
Adolescentul va fi cercetat penal pentru fapta sa Sursă foto: Arhivă Click!

Un adolescent din Mureș a fost autorul unui gest șocant pentru care va fi cercetat penal. Tânărul de 18 ani și-a înjunghiat prietena cu doi ani mai mică, de ziua ei de naștere, apoi a fugit speriat într-o benzinărie. La scurt timp a fost găsit de polițiști, iar fapta sa va fi prezentată judecătorilor.

Adolescenta de 16 ani din Mureș își sărbătorea ziua de naștere alături de bunică și de câteva prietene atunci când a fost sunată de prietenul ei, care i-a cerut să se întâlnească pentru a-i dărui un cadou. Câteva minute mai târziu, fata urca în apartament plină de sânge și strigând disperată că iubitul a înjunghiat-o. După fapta incredibilă, băiatul s-a adăpostit, speriat, într-o benzinărie. Angajații au sunat la 112 întrucât acestea avea un comportament bizar și agitat. 

„Băiatul a lăsat fata și s-a îndreptat către Căpâlna de Sus, unde voia să se urce într-un autobuz. Înainte să iasă din localitate a intrat în PECO, unde a cerut să se spele pe mâini. Este un caz șocant pentru localitate", a fost declarația primarului comunei Suplac. 

Tânărul a fost prins într-o stație de autobuz. În fața anchetatorilor, acesta și-a recunoscut fapta și a explicat doar că gestul a fost făcut din gelozie. Potrivit anchetatorilor, adolescentul ar fi pust totul la cale. Fata de 16 ani a fost dusă de urgență la spital, în șoc hemoragic, cu multiple plăgi tăiate pe față și gât. Doctorii spun că starea fetei este stabilă, însă va mai avea nevoie și de alte operații de reconstrucție la nivelul feței. Ea va beneficia și de consiliere psihologică. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat pentru tentativă de omor calificat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net