Cruzime fără margini! O serie de imagini crunte, publicate pe Facebook, arată cum un cățel a fost chinuit în Câmpia Turzii. Cineva l-a legat de limbă și l-a atârnat de un stâlp. Persoana respectivă ar fi din cartierul Șarât.


Fotografiile au fost făcute publice pe pagina de Facebook a Asociației pentru protecția animalelor Robi.

„Trebuie sa va mărturisesc, nu am crezut că mai sunt oameni cu un astfel de comportament agresiv si inuman, să chinui cu atâta vilolență un cățeluș. Am primit un mesaj privat de la o persoana din Câmpia Turzii care era profund indignată de faptul ca un cetatean din cartierul ȘARÂT a chinuit un câine, Iată mesajul integral 
«Vreau sa iti semnalez un caz de care noi am auzit online pe FB precum un om pe nume......... de pe Sarat, str. NIchita stanescu Nr.....a atârnat de limba un cățel blând al străzii, nevinovat, care S-a lăsat prins de acest ,,om,, si apoi ucis sămbata trecută. Copiii care se jucau afara S-au adunat si au facut pozele atașate mai jos inclusiv copiii dansului, se pare ca le-au postat pe FB. Am încercat personal sa iau legătura cu câțiva martori sau cei care au știut cate ceva despre acest caz si asa am aflat numele su adresa acestui om,. 
Sunt plecată de multi ani din țara insa militez pentru viata și siguranța acestor sufletele nevinovate care din păcate inca se găsesc pe străzi fiind prada sufletelor reci asemeni acestui om care a ucis acest animal in fata copiilor. 
Imi puteti spune cum se pedepsesc prin lege aceste fapte crunte in România zilelor noastre si daca dv puteti anunța autoritățile locale sa faca niște investigații asupra acestiu caz va rog? Ce exemplu S-a putut da acelor copii care su asistat evenimentului? 
Puteti ajuta acest caz sa fie auzit? Sau ne puteti pune in legătura cu autoritățile locale care se pot ocupa si investiga cazul? Avem protectia animalelor la câmpia-turzii? 
Mulțumesc si daca aveti nevoie de mai multe informații, va stau la dispoziție»".

Loading...