Amânare în Cazul Caracal, fiindcă un avocat s-a îmbolnăvit de COVID-19

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă se află după gratii de 412 zileFoto: Inquam Photos
Gheorghe Dincă se află după gratii de 412 zileFoto: Inquam Photos

Noutăţi în cazul crimelor care au şocat o ţară întreagă în vara anului trecut! Gheorghe Dincă, mecanicul din Caracal, a recunoscut că le-a violat şi le-a ucis pe Luiza Melencu (18 ani, răpită pe 14 aprilie 2019) şi pe Alexandra Măceşanu (15 ani, sechestrată pe 24 iulie 2019).

În vârstă de 67 de ani, el este judecat pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat – două infracţiuni şi profanare de cadavre – două infracţiuni. Curtea de Apel Craiova ar fi trebuit să decidă miercuri, 9 septembrie, dacă va începe procesul sau dacă dosarul se va întoarce pe masa procurorilor. Instanţa a amânat însă judecarea cauzei.Familiile Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu au contestat decizia Tribunalului Olt, care hotărâse că procesul poate începe. Magistraţii din Slatina au respins cererile de trimitere a dosarului la organul de urmărie penală, iar  Curtea de Apel Craiova ar fi trebuit să dea ieri decizia definitivă, scrie adevarul.ro. 

Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceşanu, a depus însă o cerere de amânare.  „Nu m-am putut prezenta întrucât am avut probleme de sănătate. Am fost infectat cu noul coronavirus, iar acum sunt în perioada de recuperare”, explică Moldovan. Curtea de Apel Craiova a acordat, în dosarul Caracal, un nou termen: 23 septembrie.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net