Cazul Caracal. Fostul iubit al Luizei Melencu, pentru prima oară la audieri. Ce a declarat

Ultima actualizare:

    Luiza Melencu, alături de Alex, iubitul eifoto: arhivă personală
Luiza Melencu, alături de Alex, iubitul eifoto: arhivă personală

Fostul iubit al Luizei Melencu, mama, bunicul, dar și două dintre prietenele tinerei au fost audiate, luni, în cazul crimelor din Caracal. Pentru Alex, fostul prieten al Luizei, aceasta este prima oară când ajunge în fața anchetatorilor de la dispariția de acasă a tinerei de 18 ani.

În cursul zilei de luni, mama. Bunicul, fostul iubit și două prietene ale Luizei Melencu au ajuns în fața anchetatorilor.

Alex, fostul iubit al tinerei, a fost audiat pentru prima oară de la dispariția Luizei, în aprilie 2019. „Sunt pentru prima dată audiat. (…) Chiar nu știu de ce nu m-au audiat până acum. Adică, am venit special din afară să mă audieze, să văd și eu despre ce e vorba aici. Acum 2-3 zile am primit o citație să vin aici.(…) O să le spun tot ce ştiu”, a declarat fostul iubit al Luizei Melencu, potrivit Mediafax.

Tânărul a povestit că în seara de 13 aprilie a vorbit cu Luiza, iar dimineața a încercat să o sune, dar fata nu a răspuns. „A doua zi am încercat să sun, m-au sunat părinții, mi-au zis că nu răspunde, m-am îngrijorat (…). La 2 dimineața o sunau numere private, dar na… asta se întâmpla zilnic, seară de seară. Cu vreo 3 luni înainte să se întâmple chestia asta.(…) Suna, răspundeam și nu vorbea nimeni”, a mai spus fostul iubit al Luizei.

Un complice identificat în cazul crimelor de la Caracal

Procurorii DIICOT au audiat, luni, mai multe persoane în cazul Caracal, printre care mama Luizei Melencu, fostul iubit al tinerei, dar și una dintre colegele fetei. Recent, procurorii au anunțat că Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a avut un complice în cazul agresării Luizei Melencu. Ștefan Risipițeanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că a violat-o pe tânără.Citește și:

Luiza Melencu ar fi împlinit luni 19 ani! Mama și bunicul i-au pregătit un tort cu chipul ei

Povestea tulburătoare a Luizei Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net