Aglomeraţie pe plajele de nudişti! Turişti de toate vârstele stau goi la bronzat FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Bronz uniform  și fără pete, pe  plajele de nudiștiFoto: Blitz
Bronz uniform și fără pete, pe plajele de nudiștiFoto: Blitz

Cei care nu suportă absolut nici o bucăţică de „textilă” atunci când merg la plajă nu prea au multe locuri în care să aleagă să stea la soare.

Aşa că plajele pentru nudişti sunt extrem de aglomerate. Turişti de toate vârstele şi „dimensiunile” stau complet goi ca să se bronzeze, adoptând cele mai ciudate poziţii, în speranţa că soarele îi va „prinde” peste tot. Şi în weekendul trecut, abia aveai loc să arunci un ac pe plajele în special pe cele destinate nudiştilor. Doritorii au la dispoziţie următoarele opţiuni:

  • Plaja Eforie Nord. Există loc special pentru nudism, cu o veche tradiţie. Unii aleg şi bucata de plajă dintre Eforie Nord şi Eforie Sud, doar că în ultimii ani au apărut aici mai multe construcţii şi nu mai există intimitate.

Plajele de nudişti sunt, în această perioadă, pline ochi

  • Plaja Costineşti. Nudiştii se adună în Golful Francezului. Plaja nu este foarte mare, iar accesul se face pe un drum de ţară.
  • 2 Mai şi Vama Veche. La marginile plajelor sunt mulţi nudişti, deşi nimeni nu prea protestează dacă se „amestecă” cu cei care poartă costume de baie. Turiştii care vin aici sunt cunoscuţi ca fiind, în general, lipsiţi de prejudecăţi.
  • La Vama Veche se practică și scufundările

E clar! Vama Veche chiar e plină de contraste. Aici poți găsi o mulțime de nudiști pe plajă, dar și pe cei mai „echipați” iubitori de mare. Fotoreporterii Click! au surprins doi tineri în echipament complet de scafandru, ieșind tacticoși din mare. Mai multe capete s-au întors imediat după cei doi „viteji”, care păreau foarte relaxați și mândri de experiența pe care au trăit-o în mare. De altfel, în Vamă puteți face chiar cursuri de scuba diving, sub supravegherea unor instructori specializați, atât pentru cei care se pricep în „domeniu”, cât și pentru neinițiați.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net