Ce au făcut Dragnea și Tăriceanu în timpul paradei de 1 Decembrie! Au lipsit de la eveniment

Ultima actualizare:

    Dragnea și Tăriceanu au lipsit de la parada militarăFoto: arhivă personală
Dragnea și Tăriceanu au lipsit de la parada militarăFoto: arhivă personală

Liviu Dragnea, președintele PSD, și Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, au lipsit de la parada militară de 1 Decembrie de la București. Cei doi poiliticieni, care sunt urmăriți penal, nu au onorat tradiționala invitație a președintelui României la importantul eveniment.

Președinții Camerelor Deputaților și Senatului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, au fost absenți de la cea mai mare paradă militară organizată până acum de Ziua Naționala a României, după cum relatează Digi 24.

Se pare că liderul ALDE a stat închis în sediul partidului pe care-l conduce, pe toată durata paradei. În fața sediului grupării politice s-a încins o mică petrecere în stil românesc, unde susținătorii ALDE au dansat Hora Unirii.

La rândul lui, Liviu Dragnea a fost de negăsit cât timp s-a desfășurat festivitatea de 1 Decembrie din Capitală, însă a transmis pe contul său de Facebook un mesaj pentru toți românii, cu ocazia Zilei Naționale:

"Visul unității noastre naționale a fost realizat, în urmă cu aproape 100 de ani, prin jertfa pe front a soldaților, prin elanul național al populației și prin acțiunea unor oameni politici extraordinari. Acești oameni înțelepți, demni și curajoși au făcut, împreună cu Armata și cu voluntarii, România de peste 100 de ani, România de astăzi. Ei au construit unitatea și suveranitatea națională. Este datoria noastră să le urmăm exemplul și să ne gândim la următoarea sută de ani. România trebuie să aibă un ideal, idealul unei țări suverane și prospere, respectate în lume. Să învățăm lecția înaintașilor noștri și să rămânem cu fața la istorie. Numai așa îl vom putea realiza. La mulți ani, România! La mulți ani, tuturor românilor!"

Astfel de animozități între președintele României și cei doi lideri ai Camerelor Deputaților și Senatului s-au manifestat și anul trecut, în timpul paradei militare. Pe atunci, Tăriceanu a participat la festivitate, în Piața Arcului de Triumf, dar a stat departe de Iohannis, pe care nici nu l-a băgat în seamă.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net