Ce bărbați sexy au politicienele noastre!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sunt femei frumoase și de succes, iar la brațul lor stau bărbați la fel de arătoși. Vorbim despre ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, dar și despre fosta lideră a liberalilor Alina Gorghiu și sexoasa Elena Udrea.

Olguța Vasilescu are 43 de ani și timp de 14 ani a fost femeie la casa ei. A fost măritată cu Ovidiu Wlassopol, fost jurnalist la Pro TV, de care a divorțat în aprilie 2016.

Nu a luat de tot mâna după el, astfel că l-a ajutat ca din iunie 2017 să ocupe funcția de vicepreședinte la Autoritatea de Supraveghere Financiară, pentru un salariu de 13.800 de euro pe lună, bani în mână.

O pătrime din sumă îi revine ministrului Muncii, prin alocația pe care bărbatul este obligat să o plătească fiului lor.

După cum era de așteptat, Olguța și-a refăcut viața și poate fi văzută la brațul lui Claudiu Manda (41 de ani), care este președintele PSD Craiova, dar și președintele Comisiei pentru controlul SRI, funcție primită în luna septembrie.


    Sunt zvonuri că Olguța Vasilescu e pe cale să se căsătorească cu Claudiu Manda
Sunt zvonuri că Olguța Vasilescu e pe cale să se căsătorească cu Claudiu Manda

Și acesta a fost căsătorit cu un medic stomatolog cu care are un copil. A intrat în politică în 2004, se află la al treilea mandat de deputat și spune că este pasionat de motociclism.

Alina Gorghiu are 39 de ani și este una dintre cele mai puternice femei din politica românească. Timp de doi ani s-a aflat în fruntea PNL, din decembrie 2014 și până în decembrie 2016, când a demisionat din cauza rezultatelor dezastruase la alegerile parlamentare.

Acum este simplu membru în partid și are timp să se ocupe de familie. Are un băiețel de aproape 2 ani și este soție din februarie 2016.

Este căsătorită cu economistul Lucian Isar (38 de ani),  ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta.


    Alina Gorghiu s-a măritat anul trecut cu bancherul Lucian Isar
Alina Gorghiu s-a măritat anul trecut cu bancherul Lucian Isar

Pe lângă faptul că este un bărbat șarmant, Isar are un CV impresionant. A deținut funcţia de vicepreşedinte la Citibank România, apoi cea de vicepreşedinte la Bancpost.

Are studii de matematică la Universitatea din Bucureşti şi de finanţe-bănci la ASE, un master în matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago şi programe avansate urmate la Harvard. Acum e consilier la Banca Feroviară.

Elena Udrea (43 de ani) este pe cale să ajungă pentru întâia oară la altar, pentru că Dorin Cocoș s-a căsătorit cu ea doar la starea civilă. Blondina s-a logodit în această vară, după un an de relaţie, cu Adrian Alexandrov (31 de ani).

Tinerelul, extrem de sexy, a fost manechin, dar acum este broker imobiliar în zona de nord a Capitalei. Faimoasa blondină, cu o carieră fulminantă în politică, își dorește tare mult ca iubitul ei să o facă mamă. Urmează tratamente pentru fertilitate și nu-i mai pasă de faptul că nu mai are silueta de invidat.


    Elena Udrea se iubește cu Adrian, care este mai tânăr cu 12 ani decât ea
Elena Udrea se iubește cu Adrian, care este mai tânăr cu 12 ani decât ea

Chiar dacă viaţa amoroasă îi merge de minune, viitorul Elenei Udrea este încă sub semnul întrebării. Fostul ministru al Turismului a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru trei fapte de abuz în serviciu şi alte trei de luare de mită în „Dosarul Gala Bute”. Udrea a contestat decizia magistraţilor şi aşteaptă încă o hotărâre, de data asta, una finală.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net