Fiicele lui Vadim Tudor, de nerecunoscut la 6 luni de la moartea acestuia

Ultima actualizare:

    Fiicele lui Vadim Tudor şi-au revenit după moartea tatălui lor şi au început o viaţă nouă Foto: Captură Kanal D
Fiicele lui Vadim Tudor şi-au revenit după moartea tatălui lor şi au început o viaţă nouă Foto: Captură Kanal D

La şase luni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, fiicele sale, Lidia şi Eugenia, se luptă în continuare cu datoriile, însă afirmă că au învăţat să se descurce şi fără tatăl lor.

Invitate luni seară (14 martie) în platoul emisiunii ''Teo Show'', de la Kanal D, Lidia şi Eugenia Vadim au povestit cum e noua lor viaţă,  după ce Vadim Tudor a trecut în nefiinţă, anul trecut în luna septembrie.

"De când tata nu mai e, totul este mai greu. Acum trăim din pensiile de urmaş, a mamei şi a surorii mele. Eu nu primesc deoarece am 25 de ani. Încercăm să ţinem revista România Mare, să nu mai facem datorii. Mama rezistă greu. Abia acum realizăm ce s-a întâmplat şi ne adaptăm la noua viaţă", a mărturisit Lidia la ''Teo Show''.

S-au trezit singure, alături de o mamă care nici ea n-a muncit niciodată, şi înglodate în datorii: "Am fost crescute ca două prinţese, el rezolva toate problemele şi nu ne lăsa să muncim. Acum, că el a murit, toată lumea a muşcat din noi din stânga, din dreapta, nu am ştiut cum să reacţionăm. Nu ne aşteptam să fie lumea aşa agresivă, tata ne-a protejat de asta. Nu ştiu ce i-aş spune lui tata dacă l-aş vedea, sunt prea multe sentimente", a mărturisit Eugenia.

De asemenea, cele două se ocupă şi de găsirea unui cămin pentru cei 17 câini pe care Vadim i-a salvat în perioada vieţii sale. Câinii se află în plasament la un bărbat care dispunea de un teren liber, dar care acum îşi doreşte să facă o construcţie pe locul pe care îl are.

Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani
Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani

Corneliu Vadim Tudor (65 de ani) a murit în luna septembrie a anului trecut, la Spitalul Militar. Suferea de edem pulmonar acut, iar la câteva ore de la internare a făcut infarct și a decedat. Acesta fost înmormântat  la Cimitirul Ghencea Civil, unde nu au lipsit scenele teribile. Sicriul în care fusese depus era prea mare, iar groparii s-au chinuit să-l bage în cavou. A fost scriitor, jurnalist și politician, fiind 16 ani la rând senator, din partea PRM.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net