Ce brută! A înjunghiat un om în faţa fiului de 9 ani

Ultima actualizare:

    Individul ar fi fost  violent inclusiv  cu fiul său vitreg
Individul ar fi fost violent inclusiv cu fiul său vitreg

Un copil de 9 ani a asistat, duminică, la o scenă înfiorătoare! Tatăl său a fost înjunghiat în inimă de actualul soţ al mamei sale, un agent de pază. Acesta era furios că victima l-a reclamat pentru faptul că îi bătea băieţelul.

Ce caz dramatic în Bistriţa! Duminică după-amiază, Marius M., de 30 de ani, stabilit în oraşul Târgu Mureş, a venit la domiciliul fostei sale soţii pentru a-l aduce acasă pe copilul lor, de 9 ani, care fusese în timpul weekend-ului la el. A intrat în curte, moment în care a fost întâmpinat de actualul soţ al femeii. S-au luat la ceartă, întrucât Marius i-a cerut socoteală pentru gesturile sale violente faţă de copil, anunţându-l, de asemenea, că i-a făcut plângere la Poliţie. Agresorul, un agent de pază, de 29 de ani, l-a lovit cu o rangă şi l-a înjunghiat în zona inimii, potrivit adevarul.ro. Victima a încercat să se îndepărteze de locul unde a fost atacată, însă după câteva sute de metri s-a prăbuşit pe asfalt şi a intrat în stop cardio-respirator. Echipajul medical ajuns la faţa locului a reuşit să-l stabilizeze şi să-l transporte la spital, unde a fost operat, starea lui fiind, acum, bună.

Micuţul de 9 ani, însă, e cu psihicul la pământ, după ce şi-a văzut tatăl aproape mort. Protecţia Copilului a intervenit imediat. „Băiatul este speriat, este afectat”, a declarat Teodor Sîngeorzan, un reprezentant al instituţiei. Acesta a mai spus că băieţelul va beneficia de consiliere psihologică. Între timp, agresorul a fost arestat, fiind cercetat pentru tentativă de omor şi riscând să petreacă între 10 şi 20 de ani după gratii.


    Incidentul a avut loc într-o curte de pe strada Tănase Tudoran din Bistriţa
Incidentul a avut loc într-o curte de pe strada Tănase Tudoran din Bistriţa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net