Ce cochetă era Elena Ceauşescu! O echipă de filmare a intrat în dressingul ei din Palatul Primăverii

Ultima actualizare:

    Nicolae şi Elena Ceauşescu Foto: arhivă personală
Nicolae şi Elena Ceauşescu Foto: arhivă personală

O echipă TVR a filmat în casa fostului dictator din Palatul Primăverii, locul în care Nicolae Ceaușescu, alături de soția și de copiii săi, au locuit un sfert de secol. Vila de 4.500 de metri pătrați are 80 de încăperi şi arată așa cum a lăsat-o fostul șef de stat când a fugit în timpul Revoluției din 1989. În reşedinţa luxoasă de pe bulevardul Primăverii, familia Ceaușescu dispunea de frizerie, coafor, salon de hidroterapie și masaj, saună și jacuzzi. Cu siguranţă însă, nicio femeie nu va trece nepăsătoare pe lângă impresionantul dressing al Elenei Ceauşescu.

Ediţie de colecţie „Zile cu stil”, la TVR 2. Sâmbătă (21 decembrie), Alina Ionescu vă invită în Palatul Primăverii, unde a rămas uimită când a ajuns în dressingul Elemei Ceauşescu. 

„Cel mai mult m-a impresionat mărimea, este copleşitor când intri acolo şi vezi o cameră cu 40 de dulapuri. Am fost uimită şi de starea impecabilă a hainelor în condiţiile în care au trecut 30 de ani de la Revoluţie. În dressing s-au păstrat majoritatea obiectelor de îmbrăcăminte. Dulapurile nu au fost atinse de hoţi, sau de oamenii care au intrat în casă în zilele Revoluţiei, aşa că tot ce se afla atunci se află şi acum în dulapuri.

Alina Ionescu a intrat în dressingul Elenei Ceauşescu
Alina Ionescu a intrat în dressingul Elenei Ceauşescu

Am fost uimită să descopăr că majoritatea ţinutelor Elenei Ceauşescu, taioarele şi rochiile au fost făcute în România. Obiectele de îmbrăcăminte din străinătate erau daruri primite în diverse vizite prezidenţiale”, povesteşte Alina Ionescu.

Elena Ceauşescu avea un dulap plin cu pălării

Prezentatoarea a regăsit în dressingul Elenei Ceauşescu modele foarta actuale. "Pe mine m-au cucerit pentru că retro-elegant-clasic este şi stilul meu. Chiar am remarcat când am făcut reportajul un costum care s-ar potrivi perfect pe catwalk-urile din lumea întreagă în anul 2019. Cele mai valoroase piese vestimentare sunt blănurile, în mare parte neprelucrate. Diferite blănuri de animale, primite cadou de la şefi de stat şi care urmau să fie transformate în haine de blană. La capitolul accesorii, am fost surprinsă de pălăriile Elenei Ceauşescu. Există un dulap compartimentat special pentru pălării, pe care o să-l vedeţi în premieră în ediţia de sâmbătă, de la ora 17.30, a emisiunii „Zile cu stil”. Nu-mi amitesc să fi văzut vreo înregistrare cu Elena Ceauşescu purtând o pălărie roz pe cap. Aici am găsit însă tot feluri de pălării, într-o multitudine de culori. Cred că orice femeie şi-ar dori să aibă un compartimen ca acesta în dressingul ei", a mărturisit Alina Ionescu.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net