Ce condiții proaste au pensionarii la băi! Sunt cazați doar la hoteluri de 2 stele

Ultima actualizare:

    Pensionarii pot merge la tratament doar la opt hoteluri din țară
Pensionarii pot merge la tratament doar la opt hoteluri din țară

Sunt bătrâni, au pensii mici și suferă de diverse afecțiuni. Se bucură atunci când prind un bilet la băi ca să se trateze. Dar iată că cei care pleacă în stațiuni acum sunt cazați în hoteluri de 2 stele, iar oamenii se plâng că unele dintre ele sunt un dezastru.

Opt hoteluri din opt stațiuni balneare sunt gata să primească pensionarii la tratament. Potrivit Casei de Pensii a Municipiului București, este vorba despre:

  • Hotel „Silvana”, din Buziaș;
  • Hotel ”Ceres”, din  Bala;
  • Hotel ”Dacia”, din Covasna;
  • Hotel ”Ceres”, din Geoagiu;
  • Hotel ”Codru Moma”, din Moneasa;
  • Hotel ”Ceres”, din Oradea 1 Mai;
  • Hotel ”Ceres”, din Pucioasa.

Toate unitățile de cazare au 2 stele și aparțin Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă (TBRCM) și, deocamdată, sunt singurele opțiuni.

”Până la finalizarea licitației de contractare a locurilor pentru societățile comerciale se vor distribui bilete de tratament doar pentru stațiunile care aparțin TBRCM”, au anunțat autoritățile. Iar pensionarii nu par deloc mulțumiți de condiții.

Acesta este Hotelul ”Ceres” din Oradea 1 Mai
Acesta este Hotelul ”Ceres” din Oradea 1 Mai

”Hotelul este de 3 stele, dar oferă condiții de 2 stele. Mâncarea este ceva de nedescris, făina era prezentă în majoritatea preparatelor. Duminică seară masa era compusă din hrană rece (pateu sau conservă de pește, branză topită, fructe, ciocolată, două felii de pâine) pusă în pungă de hârtie. Apa din bazinul interior rece și am răcit. Am călătorit 14 ore cu trenul pentru apa termală, să-mi ameliorez sănătatea nu să o deteriorez”, s-a plâns un beneficiar, care a fost cazat, în mai 2018,  la Hotelul ”Ceres” din Oradea 1 Mai, pe site-ul ”Am fost acolo”. Suma pe care a plătit-o pentru un sejur de 16 zile/2 persoane cu pensiune completă a fost de 2.415 lei.

Biletele de tratament sunt oferite în 18 serii

”Am petrecut în 2016 cu bilet de pensionari, dar 7 zile am stat mai mult în cameră cu tratament. De la masa servită la acest hotel am avut dureri mari la stomac. Timp de 15 zile la micul dejun am avut salam, parizer, cârnați de ce mai proastă calitate”, s-a plâns și un alt pensionar din Alba Iulia.  

Biletele de tratament sunt oferite în 18 serii. Prima serie a intrat în program pe 18 martie, iar acum este plecată deja cea de-a șasea. Ultima serie este programată pentru 3 decembrie. Pentru anumite perioade încă mai sunt locuri libere.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/bilete-de-tratament-2019-cati-pensionari-pot-beneficia-de-ele

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net