Ce consilieră sexy are ministrul economiei!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fotografiile pe care consiliera ministrului Ion Ariton le-a pus pe Facebook fac înconjurul ţării. Sexy şi provocatoare, Mirela Motan a reuşit, în foarte scurt timp, să se facă cunoscută românilor, cărora nici prin cap nu le trecea cine munceşte pentru redresarea economiei.

Dacă n-ar fi fost consiliera unui ministru, membru în Consiliul de Administraţie (CA) al CNH Petroşani şi în alte trei CA, fotografiile Mirelei Motan ar fi trecut complet neobservate, deşi tânăra n-arată rău deloc.

Mai mult, e economistă, de profesie, a studiat Administraţie Publică la SNSPA şi are şi o garsonieră. E adevărat, luată prin credit ipotecar, dar ce mai contează. Ceea ce nu prea pricepem noi e cum de reuşeşte să plătească cele trei credite de 90.000 de euro, dintr-un venit lunar sub 1.000 de lei, potrivit declaraţiei de avere.

simeon stalpnicul png

Trebuie să recunoaştem că e fată descurcăreaţă, probabil acesta fiind şi motivul pentru care ministrul economiei a numit-o în postul de consilier principal. Domnul ministru ar trebui, însă, să îi explice că, atunci când deţine o asemenea funcţie, chiar şi pozele pe care le pune pe Facebook ar trebui să fie alese mai cu grijă, ca să nu bată la ochi.

Până una alta, Mirela şi-a şters, ieri, contul personal de pe reţeaua de socializare. Din păcate pentru ea, prea târziu. Deja, a ajuns vedetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net