Ce de droguri la festivalul unde a petrecut și Răzvan Ciobanu!

Ultima actualizare:

    Captură impresionantă de droguri, făcută de procurori într-o cameră de hotel din MamaiaFoto: Politia Romana
Captură impresionantă de droguri, făcută de procurori într-o cameră de hotel din MamaiaFoto: Politia Romana

Drogat sau băut? Acestea au fost primele întrebări pe care şi le-au pus mulţi în momentul în care s-a aflat despre moartea în condiţii dramatice a creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Primele teste au arătat deja că artistul decedat în accident de maşină consumase droguri, iar acum au fost ”săltate” şi primele persoane care îi aprovizionau pe petrecăreţi.

Trei persoane au fost arestate la Iaşi într-un dosar de trafic de droguri în care acuzaţiile se leagă de festivalul la care designerul Răzvan Ciobanu a petrecut înainte de a muri într-un accident rutier, scrie adevarul.ro. Theodor Ungur, Cătălin Grozavu şi Teodor Borş, ultimul dintre ei fost rugbist de performanţă, au fost arestaţi pentru 30 de zile. Primii doi au contestat decizia judecătorilor însă joi, 2 mai, Curtea de Apel Iaşi a menţinut arestarea. Tinerii sunt acuzaţi de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, ei fiind prinşi în flagrant în data de 27 aprilie, la Constanţa. Ei ar fi comercializat droguri în Bacău, Iaşi şi Constanţa, anchetatorii susţinând că ar fi urmat să furnizeze stupefiante şi la festivalul Sunwaves, unde a petrecut în noaptea de 27 spre 28 aprilie şi designerul Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu (43 de ani) a murit în a doua zi de Paşte
Răzvan Ciobanu (43 de ani) a murit în a doua zi de Paşte

Procurorii vorbesc despre cantităţi importante de droguri de mare risc (cocaină şi MDMA), dar şi pastille de ecstasy.  În noaptea de 26 spre 27 aprilie, la ora 22.45, Theodor Ungur a fost prins în flagrant la intrarea de la festival. Avea asupra sa 50 de pastile de ecstasy. Anchetatorii acuză că Grozavu ar fi un apropiat de personalul organizatorilor festivalului, iar în cursul serii de 27 aprilie urma să-i distribuie o cantitate importantă de cocaină lui Theodor Ungur.


    Foto: Politia Romana
Foto: Politia Romana

Teodor Borş, Theodor Ungur
Teodor Borş, Theodor Ungur

„Din cercetări a rezultat faptul că unul dintre inculpaţi a rezervat, pentru perioada 24.04.2019 - 02.05.2019, o cameră într-un hotel situat în staţiunea Mamaia, unde deţinea o importantă cantitate de cocaină, în vederea comercializării participanţilor la festival”, au mai arătat anchetatorii. Pe 27 aprilie, anchetatorii au efectuat percheziţii în camera sa de hotel, unde a fost găsită cantitatea de 55 de grame de cocaină. De altfel, cocaina era şi substanţa cu care Răzvan Ciobanu se droga de ani de zile. A fost implicat şi în două dosare de trafic de stupefiante, dar a scăpat de această acuzaţie, recunoscând că este doar consumator.

De asemenea, în camera de hotel al lui Theodor Ungur s-au găsit 158 de pastile de ecstasy, dar şi 25 de grame de cristale ce conţineau MDMA. 

A fost îngropat cu bijuterii din aur şi cu sticluţa de parfum

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat joi
Răzvan Ciobanu a fost înmormântat joi

Răzvan Ciobanua fost înmormântat joi, iar Click! a aflat că familia i-a pus acestuia în groapă: o iconiţă, mai multe bijuterii şi un parfum. Părinţii au împărţit mâncare, colivă, colaci şi vin, iar, la groapă, prietenii designerului au aruncat pământ, conform tradiţiei. La final, după ce preoţii i-au făcut slujba de înmormântare şi sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Răzvan a fost coborât în cavoul familiei, a fost pus un sac de rafie. Acesta conţinea mai multe obiecte personale de-ale celebrului designer, sfinţite cu agheasmă de către preoţi. În plus, în biserică, avocata Laura Vicol, prietena lui Răzvan Ciobanu, a pus în sacul cu care acesta a fost înmormântat, o sticluţă din parfumul său preferat, dar şi mai multe bijuterii, pe care designerul le adora pur şi simplu. Designerul a fost îngropat alături de bunicii şi străbunicii săi, în Cimitirul Progresul 1, din cartierul în care a copilărit. 

Designerul a avut parte de o moarte violentă

Impactul s-a produs la 126 de kilometri la oră
Impactul s-a produs la 126 de kilometri la oră

Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani într-un accident de maşină în a doua zi de Paşte, la ora 7 dimineaţa, în localitatea Săcele, judeţul Constanţa. A fost găsit de un localnic, care a sunat imediat la 112. Miercuri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au declarat că moartea lui Răzvan Ciobanu a fost una violentă, el suferind o ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală. În urma accidentului, Ciobanu a fost proiectat în afara autovehiculului, cu faţa în jos, poziţia sa fiind schimbată de către medicii SMURD pentru aplicarea procedurilor specifice. Expertiza preliminară a maşinii conduse de Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră, aceasta fiind viteza în momentul impactului. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net