Ce fac asasinii Carmen Bejan şi Sergiu Florea, la şapte ani după crima de la Medicină

Ultima actualizare:

     Carmen Bejan şi soţul ei, fostul deţinut Claudiu Şatran, la înmormântarea bebeluşului, în 2012. Carmen a beneficiat atunci de o învoire
Carmen Bejan şi soţul ei, fostul deţinut Claudiu Şatran, la înmormântarea bebeluşului, în 2012. Carmen a beneficiat atunci de o învoire

Au trecut şapte ani de la episodul sângeros care a îngrozit o ţară întreagă. Crima comisă în noaptea de 31 iulie spre 1 august 2009, într-o cameră de cămin a Universității de Medicină din Timișoara, şi personajele implicate pot constitui oricând scenariul unui film sau subiectul unui roman de acțiune.

În vara lui 2009, Sergiu Florea şi Carmen Bejan, studenţi în Timişoara, îl omorau şi îl tranşau pe Tiberiu Schroth, liderul unui clan de rromi, fiind condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare. Povestea studenților ucigași de la Medicină este cutremurătoare, prin modul în care a fost comisă crima, și suprinzătoare, prin turnura pe care a luat-o, după gratii, viața celor doi tineri, scrie adevarul.ro.

În 2012, la trei ani de la comiterea crimei, Carmen Bejan solicita să-i fie întreruptă executarea pedepsei. Fosta studentă a cerut să nască în libertate, după ce a rămas însărcinată cu un deținut, care i-a devenit ulterior soț și care s-a eliberat între timp, lucrând ca șofer de TIR. Judecătorii i-au respins lui Carmen Bejan cererea, iar tânăra a născut în detenție o fetiță fără mâini. La scurt timp de la naștere, copilul a murit.

„Acum are nevoie de mine"

După gratii, Sergiu Raul Florea a început să citească Biblia şi să se schimbe mult, devenind foarte credincios. Ucraineanca Inna Kalioglo, care a fost studentă la Design în Odessa, a dezvăluit că l-a cunoscut pe Sergiu în 2012, pe un site de unde ea descărca muzică creştină. „Mi-a plăcut cum vorbea şi că era băiat serios”, a mărturisit ea, care i-a devenit soție în aprilie 2015, jurându-i credință veșnică.

Sergiu Raul Florea s-a căsătorit, după gratii, cu ucraineanca Inna Kalioglo, în 2015
Sergiu Raul Florea s-a căsătorit, după gratii, cu ucraineanca Inna Kalioglo, în 2015

„Nu vreau să fiu cu el doar când o să fie afară şi o să-i fie bine. Acum are cel mai mult nevoie de mine, trebuie să îl vizitez şi să-i spun o vorbă bună”, a explicat Inna Kalioglo decizia de a se căsători cu Sergiu Florea.

„Dragostea spune că 1+1 = 3”

Duminică, 31 iulie, la exact șapte ani de la crima de la Medicină, Inna Kalioglo a publicat pe Facebook un mesaj în care lăsa să se înțeleagă că Sergiu Florea va deveni tătic: „Aritmetica spune că 1+1 = 2. Dragostea spune că 1+1 = 3. Te iubesc, Raul”. După doar o zi, Inna Kalioglo a șters acest text. Surse apropiate lui Sergiu au declarat că tânărul a scris în închisoare o carte autobiografică, dar că are dificultăți în găsirea unei edituri.

Sergiu Florea (26 de ani) și Carmen Bejan (26 de ani) au ispășit fracțiunea de pedeapsă care le permite să beneficieze de schimbarea regimului de detenție, urmând să intre în comisia care stabilește dacă îndeplinesc toate cerințele pentru a beneficia de condiții mai bune de detenție. Eliberarea condiționată a tinerilor condamnați pentru omor poate fi pusă în discuție după executarea a două treimi din pedepsa de 20 de ani, adică abia în anul 2021.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net