Ce făcea sexy PSD-ista penală în Parlament, în timp ce opoziția striga ”Rușine!”

Ultima actualizare:

    Andreea Cosma a pozat sexy înainte de a intra în politicăfoto: ploiesteanca.ro
Andreea Cosma a pozat sexy înainte de a intra în politicăfoto: ploiesteanca.ro

Din categoria ”țara arde și baba se piaptănă”, fotoreporterii au surprins miercuri, 1 februarie, la Parlament, o imagine care a devenit virală. Deputata Andreea Cosma, intrată în Parlament pe ușa din dos, de pe locul șapte pe listele PSD pentru Prahova, și-a făcut selfie cu membrii opoziției care strigau ”Rușine!”

Ordonanțele de urgență care au scos în stradă 300.000 de români în stradă miercuri seară nu au impresionat-o prea mult pe sexy PSD-ista Andreea Cosma. Prezentă în Parlament în timpul zilei, când reprezentanții opoziției le strigau ”Rușine!” parlamentarilor de la PSD și ALDE, focoasa brunetă și-a aranjat imperturbabilă părul, și-a pus pe chip zâmbetul de ”Facebook” și s-a tras în poză cu protestatarii. Să nu spună cumva că n-a participat la facerea istoriei.


    Andreea Cosma își face selfie cu protestatarii în Parlamentfoto: Inquam
Andreea Cosma își face selfie cu protestatarii în Parlamentfoto: Inquam

Andreea Cosma, foarte aproape de a ocupa un fotoliu de deputat, deși a figurat numai pe locul șapte pe listele PSD din Prahova. În tinerețe, bruneta focoasă și-a încercat norocul în muzică.

Fostă cântăreață, în prezent notăriță, mamă, divorțată, dar mai presus de toate fiica celui mai influent politician din Prahova, Mircea Cosma, condamnat în primă instanță la opt ani de pușcărie pentru fapte de corupție, Andreea Cosma este ea însăși urmărită penal pentru complicitate la abuz în serviciu.

Fiica fostului şef al CJ Prahova Andreea Cosma are 40 de ani şi nu a fost niciodată implicată activ în politică. Numele Andreei Cosma a apărut pe lista de candidaţi a PSD Prahova cu câteva zile înainte depunerii dosarelor de candidaţi și a devenit parlamentar după ce doi dintre candidaţii poziţionaţi pe locuri eligibile au renunţat la mandat. S-a speculat la vreme respectivă că baronul prahovean a făcut totul pentru a-i asigura fiicei sale imunitatea parlamentară care s-o țină departe de gratii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net