Ce a făcut Liviu Dragnea în permisia de o zi pe care a obţinut-o de la Penitenciarul Rahova

Ultima actualizare:

    Fostul lider PSD Liviu Dragnea a făcut plângere penală, după ce nu a putut să voteze la alegerile prezidențialefoto: arhiva Click!
Fostul lider PSD Liviu Dragnea a făcut plângere penală, după ce nu a putut să voteze la alegerile prezidențialefoto: arhiva Click!

Liviu Dragnea a bifat o primă victorie, fie ea chiar şi de scurtă durată, în lupta cu sistemul din Penitenciarul Rahova, unde este înarcerat. Fostul lider PSD a primit o zi de permisie după doar 5 luni de închisoare.

Potrivit unor surse din Direcția Penitenciare, fostul lider al PSD a muncit foarte bine la atelierul auto al penitenciarului Rahova. Mecanicul șef l-a recomandat, o comisie a verificat pontajul și șeful penitenciarului a aprobat permisia. Sorin Dumitrașcu, liderul de sindicat, susține că este un lucru cel puțin neobișnuit ca un deținut să fie astfel recompensat după așa de puțin timp petrecut după gratii. Inițial, Liviu Dragnea primise permisia chiar de ziua lui, pe 28 octombrie, însă a fost anulată imediat ce acest lucru s-a aflat în presă.

Liviua Dragnea a stat acasă 24 de ore, timp pe care l-a petrecut cu familia. Fostul lider PSD a slăbit destul de mult şi supărarea i se citeşte pe chip. Fostul şef al social-democraţilor nu a luat legătura cu absolut nicio persoană din partid, mai ales că nu a ascuns că este foarte dezamăgit de Viorica Dăncilă. 

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova după condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare. Vineri dimineaţă (1 noiembrie), el s-a reîntors după gratii pentru a-şi ispăşi pedeapsa. 

Citeşte şi:

Liviu Dragnea i-a pus bodyguard iubitei sexy. Uite cum i-am surprins pe cei doi!

Mesajul lui Liviu Dragnea din pușcărie: ”Susțineți Guvernul, cu toate forțele!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net