Irina Tănase, gest romantic pentru iubitul ei, Liviu Dragnea: «Te iubesc cu patimă, zâmbet, plâns, suflare»

Ultima actualizare:

    Irina Tănase şi Liviu DragneaFoto: arhivă personală
Irina Tănase şi Liviu DragneaFoto: arhivă personală

Într-o lume în care ne mişcăm cu rapiditate, şi un simplu «te iubesc» este suficient uneori, iată că mai există oameni capabili să-şi exprime dragostea şi în versuri. Vorbim despre Irina Tănase, iubita tinerică a lui Liviu Dragnea, care i+a făcut o adevărată surpiză fostului lider PSD, aflat după gratii. Fost preşedinte al social democraţilor a împlinit 57 de ani.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, i-a dedicat fostului lider PSD, care a împlinit luni vârsta de 57 de ani, sonetul XLIII scris de Elizabeth Barrett Browning. Ea a publicat luni, pe contul ei de Instagram, o fotografie a paginii cărţii cu sonetul poetei care a trăit în secolul XIX.

„Cum te iubesc? Să-ncerc o-nşiruire. Adânc şi larg şi-nalt, atât cât poate Atinge al meu suflet când străbate Spre graţie, spre tot, spre nesfârşire. Şi te iubesc cu zilnică iubire, În paşnic fel, în zori, pe scăpătate – Şi slobod, cum te lupţi pentru dreptate, Curat, aşa cum fugi de linguşire. Şi te iubesc cu patimă avută În vechi dureri şi cu credinţa care Părea, cu sfinţi copilareşti, pierdută. Şi te iubesc cu zâmbet, plâns, suflare, Cu viaţa mea! – şi Domnul de-mi ajută Te voi iubi în moarte şi mai tare”.

Urări pentru Liviu Dragnea de la PSD Teleorman

Liviu Dragnea a primit urări de ziua lui şi din partea PSD Teleorman. „Astăzi este despre patriotul care ne-a insuflat în ultimii ani puterea de a continua să luptăm pentru România! La mulţi ani, Liviu Dragnea! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, a fost scris pe pagina de Facebook a PSD Teleorman, alături de hashtag-ul #teleormaneanulnostru. Liviu Dragnea s-a născut în 28 octombrie 1962, în comunca Gratia, judeţul Teleorman. El a fost preşedinte al PSD Teleorman, preşedinte al CJ Teleorman, precum şi prefect al acestui judeţ.

Dragnea se află la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de detenţie în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. El ar fi solicitat o zi de permisie cu ocazia aniversării sale, însă directorul penitenciarului i-a respins solicitarea.

Citeşte şi:

Cine e și cu ce se ocupă iubita tânără a lui Liviu Dragnea. Unde era în ziua arestului?

Cum a trecut prima lună de închisoare pentru Liviu Dragnea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net