Ce grozăvie! A violat o copilă de 10 ani, dar judecătorul a refuzat să-l aresteze

Ultima actualizare:

    Un tânăr de 18 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat sexual o fetiță de 10 aniFOTO: adevarul.ro
Un tânăr de 18 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat sexual o fetiță de 10 aniFOTO: adevarul.ro

Un tânăr de 18 ani din Cugir (judeţul Alba) a violat o copilă, căreia i-a propus iniţial o sumă de bani pentru a întreţine relaţii sexuale cu el. Judecătorul a refuzat să îl aresteze preventiv.

O grozăvie s-a petrecut într-un parc din orașul Cugir, județul Alba. Un tânăr de 18 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat sexual o fetiță de 10 ani și 11 luni. Judecătorul a decis să fie pedepsit acasă la el.

Grozăvia s-a petrecut marţi, 1 octombrie, într-un parc din Cugir.

”În data de 01.10.2019, în jurul orei 18, în timp ce se aflau într-un parc din oraşul Cugir, inculpatul D.C.B. (în vârstă de 18 ani) aflat sub influenţa băuturilor alcoolice i-a propus minorei C.R.M. (în vârstă de 10 ani şi 11 luni) să întreţină raporturi sexuale în schimbul sumei de 200 lei, iar minora a acceptat propunerea şi a întreţinut un raport sexual oral cu inculpatul D.C.B., care a profitat de imposibilitatea victimei de a exprima un consimţământ valabil raportat la vârsta fragedă şi lipsa de dezvoltare psiho-sexuală”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba.Iulia, scrie adevarul.ro.

Judecătorul a refuzat să-l aresteze

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus vineri, 4 octombrie, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Sursa citată a mai precizat că, în aceeaşi zi, procurorul a propus judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Alba Iulia luarea măsurii arestării preventive pe o durată de 30 zile faţă de bărbatul acuzat, însă judecătorul a respins propunerea şi a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de acesta.

Citește și:

Cum ne ferim copiii de pedofili. La fiecare patru zile, un minor e abuzat sexual

Uite ce efecte are abuzul sexual asupra copilului!

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net