În ce hal arăta Piața Victoriei după incidentele dintre jandarmi și huligani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Piața Victoriei a semănat, miercuri seară, cu un mic teatru de război. Câteva sute de huligani, despre se spune că sunt membri ai galeriilor Dinamo și Rapid, s-au infiltrat printre cei peste 130.000 de protestatari care manifestau în fața Guvernului împotriva Ordonanțelor de Urgență publicate în Monitorul Oficial marți noapte, prin care Executivul condus de Grindeanu dezincrimina anumite fapte prevăzute în Codul Penal.

În jurul orei 22:30, huliganii au început să arunce spre forțele de ordine cu sticle, fumigene și petarde în jandarmi care au ripostat cu gaze lacrimogene. 

Mulțimea de oameni pașnică s-a delimitat de huligani și a început să părăsească Piața, care, imediat, s-a transformat, într-un câmp de luptă. Jandarmii au reușit să rețină 60 de persoane și să restabilească ordinea publică târziu, după ora 00:30.

În urma huliganilor a rămas o mizerie de nedescris în Piață, carosabilul fiind acoperit de pahare, sticle de plastic și bucăți de gheață. 

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net