Ce i-a spus Ponta lui Iohannis când l-a sunat în noaptea alegerilor

Ultima actualizare:

    Victor Ponta şi Klaus Iohannis au vorbit la telefon înainte de anunţarea rezultatelor oficialeArhiva: Click!
Victor Ponta şi Klaus Iohannis au vorbit la telefon înainte de anunţarea rezultatelor oficialeArhiva: Click!

Victor Ponta şi-a recunoscut înfrângerea în faţa lui Klaus Iohannis la doar două ore după primele exit-poll-uri. Premierul l-a sunat pe primarul Sibiului şi l-a reţinut telefonic doar câteva secunde, timp în care l-a felicitat.

Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, este omul care s-a aflat în permanenţă lângă Victor Ponta şi a mărturisit cum a decurs convorbirea telefomnică dintre cei doi. 

"Am fost langă el (n.r. langa Victor Ponta). Discutia nu a fost lunga. A facut un gest barbatesc, pentru prima oara in politica. L-a felicitat, i-a spus ca in scurt timp va ieși si va recunoaste rezultatul, inainte de anuntul oficial, ca spera ca va exista o colaborare intre guvern si presedintie si ca nu-si da demisia", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3, citat de dcnews.ro., a declarat Liviu Dragnea la Antena 3, citat de dcnews.ro.

Klaus Iohannis a obţinut 54,5% din voturi la turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,5% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor anunţate, luni, de BEC, după centralizarea proceselor verbale.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net