A vrut să nu plătească parcarea, însă a fost nevoit să scoată din buzunar mult mai mulți bani pentru a-și recupera mașina. Este pățania unui turist care a avut intenția să înșele vigilența autorităților din Mamaia, însă a fost identificat și pus la plată.


Vacanță cu peripeții! Un turist care a refuzat să plătească parcarea în stațiunea Mamaia a găsit o metodă inedită! Și-a scos plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului, gândindu-se că în acest fel nu va putea fi identificat și va scăpa fără să achite niciun leu. 

Ghinion! Poliţiştii locali l-au identificat în baza de date şi l-au sancţionat, conform prevederilor HCLM 123/2021. Mai mult, agenţii i-au ridicat mașina şi au dus-o în parcul auto situat pe strada Caraiman, scrie adevarul.ro.  

A plătit 630 de lei pentru o zi de parcare    

Astfel, turistul a fost nevoit să scoată mai mulţi bani din buzunar: tarif ridicare maşini - 450 de lei, tarif transport maşini - 120 de lei, tarif depozitare maşini/zi - 60 de lei.   

Primăria Constanța transmite cum se poate plăti parcarea: prin SMS la numărul 7475. Se poate plăti și cu card bancar, având posibilitatea plăţii pentru 6, 12 sau 24 de ore.
 

Citește și: 

 

O zi de parcare în Mamaia, cât o noapte de cazare

 

În sectorul 1, taxa de parcare crește de 8 ori. În loc de 76 de lei, primarul Clotilde Armand vrea 600 de lei pe an

 

 

 
 
Loading...