Ce îi rezervă astrele fetiței lui Udrea. Lorina, astrologul Click!: «Un copil inteligent»

Ultima actualizare:

    Iată ce rezervă astrele pentru fetița Elenei Udrea!Foto: Arhivă personală
Iată ce rezervă astrele pentru fetița Elenei Udrea!Foto: Arhivă personală

Se pare că luna septembrie, guvernată de Soare și de Mercur, îi va aduce fetiței Elenei Udrea, născută sub zodia fecioară, multe calități și o relație bună cu ambii părinți. Micuța era așteptată pe lume luna viitoare, în data de 26 octombrie, însă le-a făcut o supriză ambilor părinți și a decis că dorește să fie în strânsă în brațe mai devreme decât preconizau medicii.

Eva Maria a fost nascută pe 20 septembrie 2018, ora 5 dimineața în Costa Rica și ora 14:00 în România. Conform Lorinei, astrologul Click!, micuța va fi un copil inteligent, ce se va bucura de o gândire rațională și practică. Pe de altă parte, din cauza semnului zodiacal sub care a fost născută, se pare că micuța va fi o fire mai introvertită, cu înclinații în special către științele exacte, deși va dori să-și descopere și dezvolte și latura creativă. Iată astrograma realizată de Lorina, astrologul Click!

„Fetița este o Fecioară pură, cu Soarele în acest semn, dar și cu Mercur acolo. Un copil inteligent, ea va avea o extraordinară putere de analiză, va fi rațională și poate că toate instinctele ei umane o vor conduce spre ordine și disciplină, dar și pe aplicarea în practică a ideilor importante pe care le va avea ca adult. Va fi o fire închisă, deloc exteriorizată, care va incerca de-a lungul timpului să își dezvolte creativitatea și încrederea în sine într-un mod interiorizat, introvertit. Înțeleaptă și prudentă, părinții vor avea o importanță deosebită pentru ea”, susține astrologul nostru.

Lorina, astrologul Click!
Lorina, astrologul Click!

În ceea ce privește relația pe care micuța Eva Maria o va avea cu părinții ei, aceasta va fi una buna, armonioasă, în special cu Elena Udrea, față de care va fi foarte apropiată, cele două urmând să experimenteze o legătură specială. 

„Tatăl își poate pune puternic amprenta asupra formării sale, iar cu mama va avea o relație frumoasă, bazată mai curând pe prietenie și încredere extraordinară, pe respectarea libertății și pe dezvoltarea independenței una față de cealaltă. Îi sfătuiesc pe părinți să caute să-i asigure acestui copil o educație care să îi permită o cunoaștere bazată mai curând pe științele reale și pe modul lor de aplicare în practică sau eventual spre partea de biologie, natură, anatomie și să îi accentueze talentele pe care le poate avea la lucruri făcute manual”, a mai susținut Lorina, astrologul Click! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net